Haberler

'Eskiden Nasılsaydı Şimdi de Öyle Olacak'

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 'Bugüne Kadar,anayasanın Amir Hükmü Gereği, Cumhurbaşkanlığı Seçimi Nasıl Yapıldıysa, Şimdi de Aynı Şekilde Yapılacaktır' Dedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, "Bugüne kadar,Anayasanın amir hükmü gereği, cumhurbaşkanlığı seçimi nasıl yapıldıysa, şimdi de aynı şekilde yapılacaktır" dedi.

Erdoğan, partisinin MYK toplantısına gelişinde bir gazetecinin "CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ın cumhurbaşkanlığı seçiminde Meclis'te nitelikli çoğunluğun gerektiği, aksi takdirde seçimin iptali için Anayasa Mahkemesine gidecekleri" yönündeki açıklamalarını hatırlatması üzerine şunları söyledi:

"Anayasanın amir hükmü bellidir. Anayasanın amir hükmü üzerinde spekülasyona girmeye gerek yok. Bugüne kadar, anayasanın amir hükmü gereği, Cumhurbaşkanlığı seçimleri nasıl yapıldıysa, şimdi de yine aynı şekilde yapılacaktır. Şu anda hala bundan medet umanlar öyle zannediyorum ki avara kasnak gibi dönmeye devam edecektir."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title