Haberler

"Eskiden Millet Devlet İçindi. Şimdi Biz Diyoruz Ki, Hayır Devlet Millet İçindir"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, "Eskiden millet devlet içindi. Şimdi, biz diyoruz ki, hayır devlet millet içindir" dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, "Eskiden millet devlet içindi. Şimdi, biz diyoruz ki, hayır devlet millet içindir" dedi. Çelik, Osmaniye'nin Düziçi ilçesi meydanında vatandaşlara hitabında, Türkiye'de hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağını söyledi. Çelik, 8, 5 yılda hiçbir şeyin eskisi gibi olmadığını belirterek, "Her şey çok daha iyi. Yarın bugünkünden çok daha iyi olacak. Eskiden devletin vatandaşları vardı. Şimdi AK Parti döneminde artık vatandaşın devleti var. Eskiden millet devlet içindi. Şimdi biz diyoruz ki, hayır devlet millet içindir. Bugün Allah korkusu nedir bilen bir iktidar var. Tüyü bitmemiş yetimin hakkını yedirmeyen bir iktidar var" dedi.

AK Parti'nin başını her zaman dik tuttuğunu belirten Çelik, "Bugün ayyıldızlı bayrak dünyanın her tarafında daha şerefle dalgalanıyor. Ayyıldızlı pasaport dünyanın her tarafında daha büyük itibar görüyor. Fransa Devlet Bakanı Sarkozy, 'Ben nereye baksam orada Türk Bayrağı görüyorum ve her yerde Türk Bayrağı var' diyor. Her yerde dalgalanacak Allah'ın izniyle. Biz çaresizlerin çaresi, kimsesizlerin kimsesi olacağız. Bu memlekette Allah'ın inayetiyle, fakirini, hastasını, zayıfını ve özürlüsünü gören bir devlet var. Bugün fakir fukarayı göz ardı etmeyen, özürlü vatandaşı göz ardı etmeyen bir hükümet, bir yönetim anlayışı var" diye konuştu. Çelik, Düziçililere de söz vererek, teknik bir sorun olmaması halinde Sabun Çayı üzerine, Düziçi Ovası'nı sulaması planlanan Çatak Barajı'nın yapılacağını, yapılması için takipçisi olacağını ifade etti.

- OSMANİYE

Kaynak: AA / Politika

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title