Haberler

Eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Elvan Açıklaması

Eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı ve AK Parti Antalya Milletvekili adayı Lütfi Elvan, "Bugüne kadar sizin vermiş olduğunuz emaneti yere düşürmedik.

Eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı ve AK Parti Antalya Milletvekili adayı Lütfi Elvan, "Bugüne kadar sizin vermiş olduğunuz emaneti yere düşürmedik. Birilerinin dediği gibi 'şapkamı alır giderim' demedik" dedi.

Elvan, Konyaaltı Sarısu piknik alanında Antalya Konyalılar Derneğinin düzenlediği şenliğe katıldı. Burada konuşan Elvan, üniversite eğitiminden sonra Konya'dan ayrıldığını ancak Konya ile bağını hiçbir zaman koparmadığını söyledi. Elvan, Antalya'da yaşayan Konyalıların, şehrin geleneğini, göreneğini ve kültürünü yaşattığını belirtti.

AK Parti olarak halkın hizmetkarı olmak için yola çıktıklarını ifade eden Elvan, "Biz milli iradeyi hakim kılmak için yola çıktık. Biz hiçbir zaman milletimizin bize vermiş olduğu emaneti yere düşürmemek için yola çıktık. Bugüne kadar sizin vermiş olduğunuz emaneti yere düşürmedik. Birilerinin dediği gibi 'şapkamı alır giderim' demedik. Sizlere hizmet etmek için yola çıktık" dedi.

-"80 yılda yapılmış bölünmüş yolun 3 katını yaptık"

Türkiye'de 2002'ye kadar 6 bin 100 kilometre bölünmüş yol yapıldığını hatırlatan Elvan, "Biz 13 yıllık süreçte 18 bin kilometre bölünmüş yol yaptık. Yani 80 yılda yapılmış bölünmüş yolun 3 katını yaptık. Yeni dönemimiz otoyollar ve hızlı trenler dönemi olacak" diye konuştu.

Elvan, 7 Haziran'da kritik bir seçimin yapılacağını belirterek, Türkiye'nin çok önemli bir süreçten geçtiğini anlattı. Elvan, "Benim ve Başbakanımız Ahmet Davutoğlu'nun sizden bir beklentisi var. Antalya'da 100 bin Konyalı yaşıyor. Fire vermeden hem bakanınıza hem de başbakanınıza destek olmanızı istiyorum" dedi.

Elvan, Türkiye'nin gelişmesini ve kalkınmasını istemeyen dış odakların olduğunu anlatarak, bunların AK Parti'nin ve Türkiye'nin aleyhine gece gündüz çalıştıklarını kaydetti.

Konuşmanın ardından Antalya Konyalılar Derneği Başkanı Hasan Hüseyin Cengiz, Elvan'a tablo hediye etti.

Kaynak: AA / Yerel

Ak Parti Antalya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title