Haberler

Eski Spor Bakanları Yemekte Buluştu

Devlet Bakanı Murat Başesgioğlu, Geçmiş Hükümetlerde Görev Almış Eski Spor Bakanlarını Düzenlediği Yemekte Bir Araya Getirerek, Hizmetlerinden Dolayı Şilt Verdi.

Devlet Bakanı Murat Başesgioğlu, geçmiş hükümetlerde görev almış eski spor bakanlarını düzenlediği yemekte bir araya getirerek, hizmetlerinden dolayı şilt verdi.

Dafne Restaurant'ta verilen yemekte konuşan Bakan Başesgioğlu, Spor Şurası öncesinde, Türk sporuna hizmet etmiş bakanların tecrübelerinden istifade etmek istediklerini söyledi. Bakanlara emeklerinden dolayı şükran borçları bulunduğunu anlatan Başesgioğlu, ''Bakanlarımızın tecrübelerinden sonuna kadar Türk sporu için istifade etmek istiyoruz. Spor Şurası'nın da bu anlamda önemi büyük. Şuranın Türk sporuna hayırlı olmasını temenni ediyorum'' dedi.

Bakan Murat Başesgioğlu, konuşmasının ardından ilk spor bakanı İsmet Sezgin'den başlayarak, yemeğe katılan diğer bakan ve genel müdürlere şilt verdi.

Yemekte, eski bakanlar Vehbi Dinçerler, Ali Şevki Erek, Fikret Ünlü, Zekai Baloğlu, Vecdi Özgül, Erdoğan Toprak, İlhan Aküzüm, Ömer Barutçu, Hasan Celal Güzel, Metin Emiroğlu, Önal Şakar ve İsmet Özarslan'ın yanı sıra eski Gençlik ve Spor Genel Müdürleri Gazanfer Doğu ile Tevfik Sarpkaya da yer aldı.

Kaynak: AA / Politika

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title