Haberler

Eski Şöhretler, Zihinsel Özürlü Futbolculara Karşı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı Bünyesinde Faaliyetlerini Sürdüren Özürlüler Müdürlüğü Tarafından Düzenlenen Zihinsel Özürlüler Futbol Turnuvası, Yarın Yapılacak Final Karşılaşmasıyla Sona Erecek.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Özürlüler Müdürlüğü tarafından düzenlenen Zihinsel Özürlüler Futbol Turnuvası, yarın yapılacak final karşılaşmasıyla sona erecek.

Zihinsel özürlü gençlerden oluşan 8 takımın katıldığı turnuvanın final karşılaşmasının ardından Rıdvan Dilmen, Mehmet Özdilek, Metin Tekin, Arif Erdem, Muhammet Altuntaş ve İsmail Demiriz gibi eski şöhretler, özürlü gençlerle gösteri maçı yapacak. Pazartesi günü başlayan ve Yeşilköy Çiroz Spor Tesisleri'nde yapılan turnuvaya Rami Zihinsel Özürlüler Eğitim ve Beceri Kazandırma Merkezi, Mevlana Kapı Eğitim Okulu, Esenler Şefkat Evi, Saadet Mesleki Eğitim Okulu, Gaziosmanpaşa Zihinsel Özürlüler Eğitim ve

Beceri Kazandırma Merkezi, Saadet İlköğretim okulu, Mert Karahan Eğitim Uygulama Okulu ve ERAM Fatih İlköğretim Okulu takımları katıldı. Yapılan karşılaşmaların sonunda Rami Zihinsel Özürlüler Eğitim ve Beceri Kazandırma Merkezi ile Saadet Mesleki Eğitim Okulu finale çıktı.

Turnuvanın son gününde Rıdvan Dilmen, Mehmet Özdilek, Metin Tekin, Arif Erdem, Muhammet Altuntaş ve İsmail Demiriz gibi eski yıldızlar zihinsel özürlü gençlerle gösteri maçı yapacak. Gösteri maçının ardından Rami Zihinsel Özürlüler Eğitim ve Beceri Kazandırma Merkezi ve Saadet Mesleki Eğitim Okulu takımları turnuvanın final karşılaşmasına çıkacak.

(İY-İY-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title