Haberler
Güncelleme:

Eski sevgilisinin erkek arkadaşı tarafından bıçaklanan genç öldü

Kütahya'da 9 ay önce ayrıldığı genç kızın kapısının önüne giden genç, eski sevgilisini yeni sevgilisiyle görünce tartışma çıktı. Çıkan tartışmada eski sevgili, göğsüne aldığı 3 bıçak darbesiyle hayatını kaybetti. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (30)

adil:

Fuhuş hayatı kötülükten başka birşey doğurmaz.

19
10
yanıtYanıtla
Samed:

Nikahlı evliliklerde cinayet şiddet yaşanmıyormu?

yanıt2
yanıt2
GAZI:

degermi biri mezara digeri iceri peki o hatun karalar baglayip otururmu?

22
4
yanıtYanıtla
YEŞİM:

Bİ sevgili daha yapar.

yanıt1
yanıt0
Xc866:

Oturur mu hiç piyasası arttı. Daha bi havalı gezer şimdi

yanıt2
yanıt1
varoşlar:

Şu ülkede varoşluk tahminen ne zaman biter, o zaman gelelim. Ayrılmışsın, boşanmışsın bırakın abi şu kadınların peşini ya. Dünyada 4, 5 milyar kadın var ya.

19
1
yanıtYanıtla
Katarina:

Ruh hastası bunlar kanka takıntı yapıyorlar böyle saplantı haline gelmiştir

yanıt3
yanıt2
:

benimde eskiden başıma geldi mahkemelik oldum Allahın sevgili kuluymuşum daha kötüsü olabilirdi hep teğet geçti . gerçekten zor zamanlardıkardeşlerime tavsiyem gerçekten bir kız için bir erkek için bir an bile sıkıntı çekmeye değmez bir şeyin olacağı varsa zaten güzel güzel yürür kendiliğinden kimseye acı vermez lütfen bir gram bile zorlamayın bakın ileride hep daha güzel insanlar vardır

20
0
yanıtYanıtla
Selim:

Koçum benim kıza bak eski ve yeni sevgili

9
9
yanıtYanıtla
rahibe mi:

Ömür boyu kötü de olsa bir insana tahammül eder miydiniz. Eski veya yeni değil de en doğru insan olana kadar bunlar olağan şeyler. .

yanıt0
yanıt0
MİCANOVİÇ:

Eeeee. . . . . bu bayan aşkına sadık kalıp onun ceza evinden çıkışını bekleyecek mi , bekleyip göreceğiz.

13
3
yanıtYanıtla
TRAPİZON-SİKANALI ZEHİR ZEMPEREK ACI AVU ALİ:

Ben buna sevindim. ADAM tam MAGANDA elin kapısını kesiyor. Ulan sen kimsin de HANEYE saldırıyorsun?İTİN ACELİ gelende CAMİ İ Şerifin avlusuna pislermiş beni öldürsünler diye bununkiside aynısı. ADAMIN ACELİ gelmiş ama yazık şimdi öteki adamında başını yedi. Yazık ADAMA hem de çooook ama çok yazık!Doğarken ağlardın gülerdi sana alem öyle bir hayat yaşa ki sen ölürken gül, ağlasın sana alem. İmandır o cevher ki ALLAHIM ne büyüktür. İmansız olan paslı yürek sinede bir yüktür. Farz edilsin ki çekilmiş vicda

9
7
yanıtYanıtla
GEREK YOK:

DEĞER MİYDİ KARDEŞ BİR KIZ İÇİN GENÇ YAŞTA TOPRAK OLMAYA.

14
1
yanıtYanıtla
abuzer k:

şimdi ikiniz de havanızı alırsınız

10
1
yanıtYanıtla
Büşra:

Doğru yol Allahın yoludur. Allah intikam alır. Allahın mübarek intikamını kendilerini mümin zanneden münafıklardan başkası inkar etmez. Allah o münafıklardan da intikam alır. Şiddete uğrayan tüm masum erkekleri kadın şiddetinden Allah muhafaza etsin.

8
2
yanıtYanıtla
Didem:

Hatunun eve geldiği saate bak la, akşam ezanı okunmadan evde olsa bir de birini doldurup ötekini boşaltmasa bi rahat dursa kadınlar erkekler ölmez.

3
5
yanıtYanıtla
TRAPİZON-SİKANALI ZEHİR ZEMPEREK ACI ALİ:

Didem ben senin yazdıklarından hiiiiiç ama hiç bir şey anlamadım . Daha açık yazarmısın?Nedemek istedin?

yanıt1
yanıt2
Amed21:

bu KIz simdi ne yapacak sizsiz vah vah turkiyede Heralde 200 bin tane Emrah 200 bin tane Harun daha yoktur varmIdir

7
0
yanıtYanıtla
Mehmet İnce:

Ah be güzel kardeşim naptın sen evlerden ırak her erkeğin başına gelebilir bu tür şeyler erkeklik gururu. Yapılanı onaylamıyorum kesinlikle ama ben bayanlarda suç buluyorum bir insan 9 ay boyunca sessiz kalıp sonra evin önüne gidiyorsa bir şaibe vardır o işte kadın yüz vermezse erkek harekete geçmez

4
3
yanıtYanıtla
ah gurbet..!:

eski sevgili mezara yeni sevgili hapse eh bir sonraki yenisi gelsin. . ! nasıl ayrıldıysan artık çocuk kapında yeni sevgilinle kavga ediyor yazık günah senin yüzünden gitti canlar. . ayrılık varsa bitsin bakmayın bir daha arkanıza ya yenisini bulmuş o olan sana oldu yazık. .

5
0
yanıtYanıtla
COŞKUN:

Cehalet ten başka bişey değil hadi çook eskilerde böyle şeyler normal karşılanırdı artık eski sevgili kıskançlığı falan diye bişey kalmadı ki kızar eskiden adı çıkmasın diye ortamda sevgilisinden falan bahsetmezdi şimdi kendileri yayınlıyor ondan sora bu bundan sonra o diyebu rahmetli eski devirlerde kalmış demekki

5
0
yanıtYanıtla
CAVEMAN:

Dokuz ay olmuş ayrılalı, dön git. hem canından oldun ,hem adamın canını yaktın.

5
0
yanıtYanıtla
??:

öldürmesi şart mıydı ?? kazara demeyin sakın . . zira gögsüne attığı darbeler kasti. . !! bir bıçak var yanında illa ki kan akacak çıkınca meydana korkutursun belki ama gögsünü neden hedef alırsın?? hem de 3 defa!

yanıt1
yanıt0
CENGİZHAN:

DELİKANLI ADAM AYRILDIĞI KADININ TOPUĞUNA BAKMAZ KADIN SENDEN AYRILIP GİTMİŞ BAŞKA BİR ADAMIN SEVGİLİSİ EŞİ OLMUŞ OLABİLİR SEN NEDEN GİDİP BELANI ARIYORSUN YOLUNA HAYATINA BAKSANA BU SAPLANTI SİZİ YA ÖLDÜRÜR YA CEZAEVİNE SOKAR UNUTMAYIN AKILLI OLUN.

3
0
yanıtYanıtla
KARA MURAT:

YORUM YAPMASI KOLAY HABERLERDE BUGÜN

0
1
yanıtYanıtla
SİSİ:

Kızın yeni sevgilisi var bitmiş gitmiş adı üstüne eski, düşünün eşiniz eski sevgilisi ile kapıda tartışıyor, yaptığı suç elbette cezasını çeksin. Yazık etti canına. bir kız için ölüme pisi pisi gidilirmi ya. Bende kadınım. Eski sevgilisinin ardında giderek hata etmiş, vuran şahıs da can almakla büyük hata etmiş. Be karaktersiz kitapsız uyar yaka paça silk yumruk at neyse. Bıçak ne diye. Yazık oldu.

0
0
yanıtYanıtla
Gurbetci:

millet neden anlamiyor? Ayrilmissiniz, olmus bitmis. Daha ne aylar sonra gidiyon birde kavga cikartiyorsun? Kiz hayatina devam etmis ayrildiktan sonra, ne var bunda? Omur boyu sevgili olarak sana sagdik kalacak degildi ya, ayrilmissiniz. Bu millet akillanmaz

0
0
yanıtYanıtla
Ne alaka kız önce kapanın mı..:

Henüz erkek arkadaşmış, beklemesi diye bişeyi düşünmek çok saçma. Boş yere giden bir can ve mahvolan bir hayat söz konusu. Ama burda kızın suçu nedir, bitmiş bişey için hala kabadayılık, bir sahip olma savaşı. Eski sevgili kendisini tercih etmeyen birisini neden kovalar ki, hem hayatından olur hem suçsuz birisinin başını belaya sokar. Ne zaman medeni bir toplum olmayı öğreneceğiz. Bu son ölüm son cinayet olsun. .

0
0
yanıtYanıtla
EMDKLI HAKIM:

HEM MALINI KAYBETI HEM CANINI

0
0
yanıtYanıtla
Mustafa:

tam 4 polis arabası 1 ambular 1 haber kamyonu geldi

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title