Haberler

Eski Sevgilisini Vurduktan Sonra Kaçan Firari: Alkollüydüm, Hatırlamıyorum

Güncelleme:

Antalya'da, kızını görmesine izin vermeyen eski sevgilisini konuşma bahanesiyle çağıran adam, kadını tabancayla vurarak kayıplara karıştı. 39 gün sonra yakalanan firari, "Alkollüydüm, hatırlamıyorum" dedi.

Antalya'da bir adam, 2 yaşındaki kızını görmesine izin vermediği gerekçesiyle ayrıldığı sevgilisini sağ bacağından vurup kaçtı. 39 gün sonra yakalanan firari, emniyetteki ifadesinde, "Alkollüydüm, hatırlamıyorum" dedi.

KIZINI GÖRMESİNE İZİN VERMEYEN SEVGİLİSİYLE TARTIŞTI

Olay, 15 Mart günü saat 02.00 sıralarında, Konyaaltı ilçesi Akkuyu Mahallesi'nde meydana geldi. İnşaat alım satım işi yapan İ.Y., uzun süre birlikte yaşarken, kızı Melek'i görmesine izin vermediği iddiasıyla ayrıldığı Özlem G. ile telefonda tartıştı. Evine gittiği Özlem G.'yi aşağı indirip, otomobile alan İ.Y., tartışmayı sürdürdü.

Eski Sevgilisini Vurup Kaçtı, 39 Gün Sonra Yakalandı

SEVGİLİSİNİ KANLAR İÇİNDE BIRAKIP KAÇTI

Bir süre sonra araçtan inen İ.Y., belinden çıkardığı tabancayla önce yere ateş etti, ardından Özlem G.'yi sağ bacağından vurdu. Kanlar içinde kalan Özlem G., ihbarla olay yerine gelen sağlık görevlilerince ambulansla Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne götürüldü. Olay yerinden kaçan İ.Y., eski eşi G.A.'nın babası A.A.'nın evine giderek, dış kapıyı kurşunladı.

Eski Sevgilisini Vurduktan Sonra Kaçan Firari: Alkollüydüm, Hatırlamıyorum

YAKALANAN FİRARİ: ALKOLLÜYDÜM, HATIRLAMIYORUM

39 gündür firari olan İ.Y., polisin sıkı takibi sonucu dün yakalandı. Emniyette yaralama suçundan kaydı bulunan İ.Y.'nin, polisteki ifadesinde, "Alkollüydüm, hatırlamıyorum" dediği öğrenildi. İ.Y., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Konyaaltı Antalya 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (4)

VANLI:

Derhal bu kötü alışkanlıklarınızdan vaz geçin.

6
1
yanıtYanıtla
Ragıp:

Toplumda kadından ziyade erkek yetişmiyor. Herkes erkek çocuğuna aferin ölüm sen erkeksin hadi bir küfür et. Ooou kız arkadaşı var sende edin hadi bir öp. Bir kereden birşey olmaz.. derken ahir hayvanı aile oluyor.kimin eli kimin cebinde belli değil..

2
0
yanıtYanıtla
ADA:

zıkkımın kökünü iç emi

2
0
yanıtYanıtla
Adam:

Çocuğu neden alet ederler ki Çünkü başka sermayesi yok

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title