Haberler

Eski Patronu Tarafından Ayaklarından Vuruldu

Bursa'nın İnegöl ilçesinde bir kişi, eski patronu tarafından silahla ayaklarından vurularak yaralandı.

Bursa'nın İnegöl ilçesinde bir kişi, eski patronu tarafından silahla ayaklarından vurularak yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, Bursa-Ankara karayolu üzerinde faaliyet gösteren mobilya firmasında TIR şoförü olarak çalışan M.Y. (39) bir süre önce işten ayrıldı. M.Y.'nin borcu nedeniyle işyeri sahibi İ.T. (43) ile aralarında anlaşmazlık çıktı. İddiaya göre saat 21.30 sıralarında işyerinden çıkan İ.T. evine gittiği sırada M.Y.'nin arkadaşları ile birlikte pazaryeri alanında alkol aldığını gördü. Aracından inen İ.T. ile M.Y. arasında kısa süreli tartışma yaşandı. Ardından yanında bulunan tabancayı çıkartan İ.T. eski çalışanı M.Y.'ye 5 el ateş etti. Kısa mesafeden açılan ateş sonucu M.Y. her iki ayak bileğinden yaralandı.

Arkadaşları tarafından otomobille İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisine getirilen M.Y. burada tedavi altına alınırken, beyanı doğrultusunda eski patronu olan İ.T. aranmaya başlandı. M.Y.'nin hastanede tedavisi devam ederken, Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme ekipleri de olay yerinde incelemelerde bulundu. Yapılan incelemelerde 5 adet mermi kovanı ile çok sayıda boş bira kutusu ve bir adet ekmek bıçağı bulundu. Emniyet ekipleri silahlı saldırı olayını gerçekleştirdiği iddia edilen İ.T.'nin yakalanması için çalışma başlattı. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İnegöl Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title