Haberler

Eski Manken 42 Yılını Silip Attı.

Güncelleme:

Ben kimlik kartıma göre elli yaşındayım ama gerçek hayataki yaşım ise sekiz diyerek şunları söyledi:

"Neden sekiz diye soranlara şu cevabı vermek zorundayım. Hayatımın kırk iki yılı zehir zembelek geçti. Ben o karanlık yıllarımı Allah'ın izniyle gömdüm kendime yeni bir sayfa açtım bu sayfayı 8 yıl önce açtığım için ben sekiz yaşındayım'

Konuşmasında "Ben müslümanım. Neye göre' Kimliğe göre. Ama değilmiş. Sadece kimlikle müslümanlık olsaydı cennet cehennemde belki olmazdı. diye sürdüren Alptekin konuşmasında namazın önemini de anlattı.

Yaşar Alptekin kimdir?

10 Mart 1962'de Tekirdağ'ın Şarköy ilçesinde doğdu. Şarköy Lisesi'nden mezun olduktan sonra İstanbul'a geldi. 1980 yılında mankenliğe başladı. 1981 yılında Günaydın gazetesinin düzenlemiş olduğu dans yarışmalarına katılarak madalya aldı. 1982 yılında askere gitti. Acemi birliğini İskenderun'da yaptıktan sonra, İstanbul Sarıyer Orduevi'nde aşcı olarak askerliğini bitirdi. 1985 yılında Hürriyet gazetesinin düzenlemiş olduğu yarışmaya katılarak '1985 yılı Fotoroman Kralı' oldu. Kamerayla ilk tanışması 1986 senesinde Üstad Yücel Çakmaklı'nın yönettiği 'Kuruluş' isimli televizyon dizisinde Orhan Gazi rolünü oynamasıyla gerçekleşti. Daha sonra, yine başka bir Üstad Halit Refiğ'in yönetmenliğini yaptığı 'Teyzem' filminde Müjde Ar ile beraber oynadı. Daha sonraları 'Beyaz Bisiklet', 'Çağdaş Bir Köle', 'Lambada', 'Kara Sevda', 'Seni Seviyorum', 'Mavi Melek' gibi otuza yakın filmde rol aldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yaşar Alptekin İstanbul Şarköy Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title