Haberler

Eski Karısıyla Fotoğrafları Silmeye Kıyamayan Murat Dalkılıç, Hande Erçel'e İlan-ı Aşk Etti

Güncelleme:

Eylül ayında Merve Boluğur ile boşanan Murat Dalkılıç, Hande Erçel'e arkadaşlarının yanında ilan-ı aşk etti. Murat'ın eski eşiyle fotoğrafları silmemesi kafaları karıştırdı.

Merve Boluğur'la iki yıllık evliliği eylül ayında sona eren Murat Dalkılıç, Hande Erçel'e sırılsıklam âşık oldu!

HANDE DUYGUSAL ANLAR YAŞADI

Ayrılık acısı kısa süren Dalkılıç, yeni sevgilisini geçtiğimiz günlerde yakın arkadaşlarıyla da tanıştırdı. Ünlü şarkıcı çıktıkları yemek sırasında bir de itirafta bulundu, "Ben Hande'ye çok âşığım" dedi. Duygusal anlar yaşayan Hande Erçel ise gözyaşlarına engel olamadı.

MERVE İLE FOTOĞRAFLARINI SİLMEDİ

Merve Boluğur ile evlilik fotoğraflarını sosyal medyadan silmeyen Murat Dalkılıç kafaları karıştırdı. Merve'nin de boşanmasına rağmen fotoğrafları silmemesi dikkatlerden kaçmadı.

Murat'ın fotoğrafları:



Merve'nin fotoğrafları:


Kaynak: Haberler.com / Magazin

Murat Dalkılıç Merve Boluğur Magazin Haberler

500

Yorumlar (17)

Ferhat:

sen ferrari gibi hatunu bırak git murat 124 gibi hatunla takılmaya başka sonra ferrarinin resimlerini kıy sil ya eskiden buralar dedemindi diyecen zamanda gelecek murat dalkılıç ama oralara kimler sahip olacak bilmem merve bulsun birini o zaman büyük koyaryaşadık biliyoz kadın milleti geç unutur ama sağlam koyar erkeğin ise dönüp dolaşacağı yer yada dönmek istediği kükrçü dükkanıdır

2
0
yanıtYanıtla
Doktor:

Yorumyok seytana uymayin

2
0
yanıtYanıtla
t:

aşıkmıs ulan asık olan adam o fotografları siler huzursuzluk çıkmaması için senin hande erçel de başka , asıl istediğinde merve hala orana hakim olman lazım geri alsan bile oda senin gibi misilleme yapar

1
1
yanıtYanıtla
NE MIDE VAR DAHA IKI GUN OLDU BOSANALI:

iGRENCSIN MURAT DALKILIC

1
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Ne kadar da eski aşklarına saygılı iki insan. Tebrik ederim, cidden sevindiriyor bu durum beni. MuratMerveqalpme! İnş. kısa sürer, AMİN!

1
0
yanıtYanıtla
Sevil mu sevmio mu:

Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu

1
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

insan kendine benzeyene asık olur ve en cok kendısıne benzeyenden nefret eder ask ve nefret dogru orantılıdır. tipler bile benzerken bitmiş olsa bile evlilik ruh baska yerde ikisi cok farklı seyler bitmemiş bişeyler . tek bildigim görülen ve görülmeyen kim ne kotuluk yapıyosa iki insanı ayırmak için yatacak yerleri yok

1
0
yanıtYanıtla
hilal:

murata hiç yakışmıyor hande çok kilolu

0
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Murat seni seviyorum

0
0
yanıtYanıtla
............:

Sabah sabah ne kadar önemli ve gerekli bir haber

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title