Haberler

Eski İçişleri Bakanı Abdulkadir Aksu, Diyarbakır'da Partililerle Buluştu

Eski İçişleri Bakanı ve İstanbul Milletvekili Abdulkadir Aksu, Memleketi Diyarbakır'a Gelerek AK Parti Diyarbakır Milletvekilleriyle Biraraya Geldi. Bakan Aksu, Diyarbakır'ın Seçim Sonuçlarıyla Dünyaya Mesaj Verdiğini Söyledi.

Eski İçişleri Bakanı ve İstanbul milletvekili Abdulkadir Aksu, memleketi Diyarbakır'a gelerek AK Parti Diyarbakır Milletvekilleriyle biraraya geldi. Bakan Aksu, Diyarbakır'ın seçim sonuçlarıyla dünyaya mesaj verdiğini söyledi.

Yoğun bir kalabalık tarafından İl binası önünde karşılanan AK Parti Diyarbakır milletvekilleri Tarım ve Köyişleri Bakanı Mehdi Eker, Kutbettin Arzu, Abdurrahman Kurt, Osman Aslan, Ali İhsan Merdanoğlu ve eski İçişleri Bakanı ve İstanbul Milletvekili Abdulkadir Aksu partililerle buluştu. Partililere, seçimde gösterdikleri başarılı çalışmalar sebebiyle teşekkür eden Aksu, Diyarbakırlı olmaktan gurur duyduğunu ifade ederek, "Bu seçim sonuçlarıyla bir kez daha bu kentten ve bu kentli olmaktan onur duyuyorum.

Diyarbakır dünyaya seçim sonuçlarıyla mesaj verdi. Seçimlerin en güzel yönü de bu oldu. Verilen mesajda şuydu, 'Biz barıştan yanayız, biz demokrasiden yanayız, biz cumhuriyetten ve ülkenin bölünmez bütünlüğünden yanayız.' Son 50 yılın en başarılı dönemidir. Seçimleri kazanan millettir. Seçimlere en hazır parti olduğumuzu da bu seçimlerde gösterdik. Vatandaş oyunu lafa değil, hizmete verdi. Mazotu 1 YTL'ye indireceğiz diyenleri seçimde vatandaş sandıkta bıraktı" dedi.

(ME-FA-OMR-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title