Haberler

Eski Güzellik Kraliçesi Asker, Ordudaki Cinsiyetçi Saldırılara İsyan Etti: Artık Susmayacağım!

Güncelleme:

İngiliz ordusunda yıllardır görev alan ve aynı zamanda eski güzellik kraliçesi olan Barbie lakaplı asker, 12 yıl boyunca cinsiyetçi saldırılar yaşadığını itiraf ederek "Artık susmayacağım" dedi.

Asker Barbie olarak anılan ve 2009 İngiltere Güzeli olan Katherina Hodge, İngiltere ordusunda görev yaptığı 12 yıl boyunca erkek askerlerin kendisine saldırılarda bulunduğunu ifade etti. Hodge, cinsiyetçi yaklaşımlar nedeniyle orduda kaldığı sürece cehennem hayatı yaşadığını söyledi.

CESARET ÖDÜLÜ ALDI

Katherina Hodge, 17 yaşında orduda göreve başladı ve 18 yaşında, Irak'taki bölüğünden askerlerle birlikte bir militanı Basra'daki üsse götürürken kaza yaptı.

Kazanın ardından eline iki tüfek alan militanın yüzüne yumruk atan Hodge, silahların düşmesine neden olup durumu kurtardı ve bu nedenle de cesaret ödülü aldı. Ancak ödül almasının ardından Hodge için orduda bir cehennem hayatı başladı.

"ARTIK SUSMAYACAĞIM"

Şimdilerde 30 yaşında olan Hodge, Mirror gazetesine yaptığı açıklamada diğer kadın askerleri cesaretlendirmek için artık susmayacağını belirtti. Hodge "2018 yılındayız, kadınların bu şekilde aşağılanması kabul edilemez. Bu tamamen cinsiyetçilik" dedi.

TACİZ, KÖTÜ SÖZLERLE DEVAM ETTİ

Bölüğündeki bir grup askerin sırf kadın olduğu için ödül aldığını düşündüğünü ve bu nedenle kendisine saldırdığını söyleyen Hodge "Korkunçtu. Yanlarından geçerken bana alçakça isimler takıp fısıldayarak "fahişe", "sürtük", "yalancı" gibi laflar ediyorlardı.

"AĞLAMAMAK İÇİN KENDİMİ ZOR TUTTUM"

Bir keresinde yemekhaneye gittim, kafama kutu kola fırlattılar. Herkesin içinde ağlamamak için kendimi tuttum, odama gittiğimde gözyaşlarına boğuldum. Bu yüzden yemekhanede yemek yiyemiyordum. Olabileceklerden korkuyordum. Marketten bir şeyler alıp odamda kendi başıma yiyordum" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Basra Irak Komik - İlginç Magazin Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (24)

İRONİK:

oraya gitme amacı oydu zaten. şimdi 12 yıl geçmiş birisiyle arası kötü olmuş ya da ilgi azaldı, ilgi görmek için de çamur atıyor.

47
21
yanıtYanıtla
Haydar:

EĞER İNGİLTERE ASKERİSİNDE BU KADAR GÜZEL HATUNLAR VARSA BEN VATANİ GÖREVİMİ İNGİLTERDE YAPMAK İSTİYORUM.

19
40
yanıtYanıtla
jhonny:

vatani gorev olmiyor kocum vatan haini oluyon

yanıt28
yanıt1
esmer kız:

güzel kadınmış ama şimdi 12 yıl sonra bunları deşmen reklam kokan hareketler Mayk ;)

34
4
yanıtYanıtla
Ömür:

12. Yıldır nerdeydin be inasan

29
4
yanıtYanıtla
cosmos:

sende o kadar güzel olup sapların arasına girme

20
7
yanıtYanıtla
djejd:

sene 72 de tacize uğradım artık susmayacagim beni taciz eden öldü ama olsun yine de ama susmayacagim

22
2
yanıtYanıtla
cinare:

Susmasin tabi susdukca siddet taciz cok oluyo tum kadinlari kadin olarak destekliyorun

17
3
yanıtYanıtla
Cigdem:

Hepimiz askeriz

12
2
yanıtYanıtla
asker:

ulan be kadın 12 yıldır ordudasın taciz edldim diyorsun ve simdisusmayacam diyorsun hayırdın sevkinmi bitti sevketinmi 12 yıldır oynatmıssı simdi sikayet ediyorsun senin amacın baska kendine ordu deyil bence guzel bir ev içini dayaya döse sen bilisin dogrusu bu

5
8
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title