Haberler

Eski Galatasaraylı Melo, Fenerbahçe Elenince Taraftarları Kızdırdı

Güncelleme:

Galatasaray'ın eski futbolcusu Felipe Melo, Fenerbahçe'nin Benfica'ya elenmesinin ardından maç sonucunu paylaşarak "En büyük Cimbom" mesajını paylaştı, sarı-lacivertliler tecrübeli futbolcuya tepki gösterdi.

Fenerbahçe'nin Benfica'ya elenerek Şampiyonlar Ligi'ne veda etmesi sonrasında Galatasaray'ın eski futbolcusu Felipe Melo ortalığı karıştırdı.

Yıldız futbolcu, mücadelenin sonunda yaptığı paylaşımda maçın sonucunu paylaşarak "En büyük Cimbom" mesajını yazdı.

Bu mesaja Fenerbahçeli taraftarlar tepki gösterirken Galatasaraylı taraftarlar eski oyuncularının mesajına büyük ilgi gösterdi.

Eski Galatasaraylı Melo, Fenerbahçe Elenince Taraftarları Kızdırdı

Kaynak: Haberler.com / Spor

Felipe Melo Galatasaray Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (67)

SSK EMEKLİSİ:

İT, İT ; DİR SONUÇ İTİBARI İLE BAŞKADA BİŞEY BEKLENMEZ:

13
15
yanıtYanıtla
Güneş sarı doğar kızıl batar:

Zamanında benficanın, juventusun, real madridin, unitedin bayraklarını açanlar gelmiş burda klavyeden vatanperverlik notaları basıyor. Gs tarftarı sizi iyi tanır merak etmeyin. Meloya gelecek olursak adam gs aşığı ve her zamanki gibi mavrasını yapmış. Sizin zorunuz eski bir futbolcunun bile sizi bu kadar yorması. Basketbola devam edin siz, futbolu bilenler oynasın . .

20
7
yanıtYanıtla
seda:

çok güldüm sana yaaa

yanıt1
yanıt0
ŞAPKACI:

HEMŞİNLİ. SİZİN GİBİ FENERİN KÖPEKLİĞİNİ YAPMAKTAN İYİDİR ESKİ BİR FUTBOLCUMUZUN TAKİBİNİ ETMEK.

yanıt8
yanıt1
ULTRASS:

AYNEN ÖYLE . . . AÇARSAN SCHALKE, JUVENTUS BAYRAGINI YERSİN. . . . BENFİCANIN TOKATINI. . ALAYINIZA MELO

yanıt4
yanıt2
Fenerli:

Tüm zamanların en ahlaksız ve kendini köpek zanneden futbolcu bozması

11
15
yanıtYanıtla
TATAR REŞO:

ZORUNA GİTTİ LLOOOOO

yanıt6
yanıt4
FENERBAHÇE:

Garanti bu yaratığı bir Fenerli becermiş . Çok da canı yanmış anlaşılan . Türkiye''ye ne futbolcular geldi ne futbolcular gitti . Hiçbirinde bu kadar kuyruk acısı bu kadar olmadı . Yazık ölüp gidecek , ancak o acıyı unutmayacak .

14
12
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

köpek yine köpekliğini yapmış

10
13
yanıtYanıtla
metin:

Melomusun mal o musun AVM ye mel (MAL) kabulden girmeyi unutma

7
13
yanıtYanıtla
Tüm 67 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title