Haberler

Eski Futbolcu Benhur Uyuşturucu Ticareti Yapmakla Suçlandı

Eski Futbolcu Benhur Babaoğlu'nun da Aralarında Bulunduğu 10 Kişi Hakkında İstanbul'un Lüks Semtlerinde Kokain Ticareti Yaptıkları Gerekçesiyle Yürütülen Soruşturma Tamamlandı. Babaoğlu'nun Suç İşlemek Amacıyla Oluşturulan Örgüte Üye Olmak, Uyuşturucu Ticareti Yapmak ve Uyuşturucu Madde Kullanmak...

Eski futbolcu Benhur Babaoğlu`nun da aralarında bulunduğu 10 kişi hakkında İstanbul`un lüks semtlerinde kokain ticareti yaptıkları gerekçesiyle yürütülen soruşturma tamamlandı. Babaoğlu`nun suç işlemek amacıyla oluşturulan örgüte üye olmak, uyuşturucu ticareti yapmak ve uyuşturucu madde kullanmak suçlarından 39 yıla kadar hapsi istendi.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı`nca hazırlanan iddianamede, Cengiz Demir ve Mehtap Çelik`in oluşturdukları örgütle Büyükçekmece ve İstanbul`un lüks semtlerinde kokain ticareti yaptıkları anlatıldı. Şüphelilerden Cengiz Akpınar ile Recep Özarslan`ın taksi şoförü oldukları kaydedilen iddianamede, bu şüphelilerin uyuşturucu maddeyi alıcılara taşıdığı ifade edildi. Benhur Babaoğlu`nun sporcu olduğu, sakatlanması nedeniyle sporu bıraktığı belirtilen iddianamede, Babaoğlu`nun daha sonra kokain kullanmaya başladığı ve bu uyuşturucu maddenin satıcılığını da yaptığı ileri sürüldü. İddianamede, Cengiz Demir`in evinde yapılan aramada, 25 fişek kokain ile 210 gram esrar ele geçirildiği, Demir`in gösterdiği bir yerde de 100 gram kokain, hassas terazi ve 3 adet silah bulunduğu anlatıldı. Sanıklardan Serdar Tepeli`nin üzerinde de 1 gram kokain bulunduğu belirtildi.

Cengiz Demir`in suç işlemek amacıyla örgüt kurmak, uyuşturucu ticareti yapmak ve uyuşturucu kullanmak suçlarından 14 yıldan 41 yıla arasında hapis cezasına, Demir`in sevgilisi Mehtap Çelik`in de suç işlemek amacıyla örgüt kurmak ve uyuşturucu ticareti yapmak suçlarından 13 yıldan 39 yıla kadar hapis cezasına çarptırılması istendi. Benhur Babaoğlu, Serdar Tepeli ve Yüksel Aslan`ın da suç işlemek amacıyla oluşturulan örgüte üye olmak, uyuşturucu ticareti yapmak ve uyuşturucu madde kullanmak suçlarından 13 yıldan 39 yıla kadar hapis cezasına çarptırılması talep edilen iddianamede, Mehmet Emin Yavuz, Cemil Aslan, Cengiz Akpınar, Recep Özarslan ve İlyas Kurt`un ise suç işlemek amacıyla oluşturulan örgüte üye olmak ve uyuşturucu ticareti yapmak suçlarından 12 yıl ile 36 yıla kadar hapsi istendi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title