Haberler
Güncelleme:

Eski Fenerbahçeli Ümit Özat: Ölene kadar Aziz Yıldırımcıyım

Kariyeriyle ilgili açıklamalarda bulunan eski Fenerbahçe kaptanı ve teknik direktör Ümit Özat, bir gün mutlaka Fenerbahçe'yi çalıştıracağına inandığını söyledi. Sarı lacivertlilerin şimdiki durumunu da değerlendiren genç teknik adam, "Ölene kadar Aziz Yıldırımcıyım" ifadesini kullandı. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (9)

Huso:

Betev ol fenev daha da betev ol

6
7
yanıtYanıtla
HASAN:

17-18 Başkanlık yaptıda ne oldu kaç şampiyonluk aldı . Comalliden zor kurtuldular. Hala Aziz başkanını hatalı transferlerinin sancıları devam ediyor. Sizler başkanı sevebilirsiniz ama bağlı olmak farklı bir şey. Her yaptığı doğru gibi algılanıyor. Siz hala olgunlaşmamış kendi kararlarınızı Aziz başkan verecek. Siz hiç büyümezsiniz.

5
5
yanıtYanıtla
Sokaktaki FB li:

Vah zavallı, Comolli denilen şahıs ın YILDIRIM ile ne işi olabilir, 2 yıldır bırak MAYIS ı OCAK ayını görmeden havlu atan bir FB den bahsediyoruz. Hangi transfer yanlışı, 38 tanetranfer yapılmış 2 yıl içinde hala YILDIRUM dan kalma oyuncularla oynuyoruz, Anlaşılan sende KOÇ un iyi niyetini suistimal edip FB nin sırtından geçinenlerdensin.

yanıt2
yanıt2
Kadir Bulut:

Sadece kişisel, şahsi çıkarlarından dolayı konuşuyor. Gerçekten FB''yi düşünse, güncel olan iyileri doğruları konuşur. Kendine menfaat sağlamış ve sağlamaya devam ediyor.

4
4
yanıtYanıtla
CAN DEP:

Yani fenerbahceli degil, Aziz Yildirimcisin ,birde Fatih Terimi örnek gösteriyorsun sen hic duydunmu Fatih hoca ben o baskanciyim bu baskanciyim dedigini zaten akli basinda hic bir Antrenör böyle demez, sen bu kafayla Fenere zor antrenör olursun..

2
0
yanıtYanıtla
KRALEX:

BİZDE

1
0
yanıtYanıtla
Servet Yurdagül:

En büyük başkan aziz başkan...sonuna kadar katılıyorum ümit özata....ali koç olduğu müddetçe vah fenerbahcenin haline ....

yanıt0
yanıt0
garıp:

defol git ali

0
0
yanıtYanıtla
Şeş Beş:

Yediniz bitirdiniz fenevbahçeyi daha konuşmayın

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title