Haberler

Eski Eşini Sokak Ortasında Pompalı Tüfekle Öldüren Cani Adam, Tutuklandı

Güncelleme:

Manisa'da bir süre önce boşandığı eşini pompalı tüfekle öldüren cani adam, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Cinayete kurban giden 2 çocuk annesinin vurulduğu anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Manisa'nın Salihli ilçesinde, bir süre önce boşandığı eşi 38 yaşındaki Ayşe Özcan'ı pompalı tüfekle öldüren Özay S., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

CANİ ADAM, ÇIKARILDIĞI MAHKEMECE TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Salihli'de dün meydana gelen olayda boşandığı eşi Ayşe Özcan'ın Cumhuriyet Mahallesi'ndeki kuaför dükkanına gelen Özay S. (43) tartışmanın ardından eski eşini pompalı tüfekle vurarak ağır yaralamış, olayın ardından polis merkezi amirliğine giderek teslim olmuştu. Ağır yaralanan Ayşe Özcan ise kaldırıldığı Salihli Devlet Hastanesi'nde yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamamıştı. İlçe Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından sağlık kontrolünden geçirilen ve Salihli Adliyesi'ne sevk edilen zanlı, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

2 ÇOCUK ANNESİ, CENAZE NAMAZININ ARDINDAN DEFNEDİLDİ

Öte yandan, cinayete kurban giden 2 çocuk annesi Ayşe Özcan, ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Karaağaç Mezarlığına defnedildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe-Olympiakos maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe-Olympiakos maçı şifresiz mi? 23 Nisan bankalar tatil mi? 23 Nisan bankalar açık mı, çalışıyor mu? 23 Nisan'da İş Bankası, Garanti, Vakıf Bank, Ziraat Bankası açık mı? KPSS şartsız hastane personel alımı ne zaman? Başvurular ne zaman, şartları neler? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Sevgilisi kim? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Bilsem sınavını geçmek için kaç puan almak gerekir? BİLSEM sınavlarına nasıl bakılır? Patnos Belediyesi hangi parti? Patnos Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Bursluluk sınavı ne zaman? 2024 İOKBS bursluluk sınav sonuçları hangi tarihte açıklanacak? 2024 GUY SINAVI BAŞVURU EKRANI: GUY sınavı başvuruları başladı mı, GUY sınavı başvuruları nereden, nasıl yapılır? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BİLSEM SONUÇLARI AÇIKLANDI 2024! BİLSEM sınav sonuçları nereden öğrenilir? BİLSEM sonuç sorgulama ekranı! Karne günü ne zaman 2024? Okullar ne zaman tatil olacak? Yaz tatili ne zaman başlıyor? Survivor'da dün kim elendi? Survivor 2024 adaya kim veda etti? 17 Nisan Survivor elenen isim! 2024 LGS sınavı ne zaman, tarihi belli oldu mu? Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav giriş belgesi yayınlandı mı? Elif Duygu Adıgüzel kimdir? Elif Duygu Adıgüzel kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (27)

FB06:

normal bu artarak devam eder bu gidişle. . kadınlar once kadın olacaak. annelerde kız yetiştirecek.

11
13
yanıtYanıtla
Namusunuz batsin:

Burada bu kadina acimayanlar iyi yapmis diyenlerin polis tarafindan tespit edilip tutuklanmasi gerekir ,potansiyel katiller cunku ,kendine guveni olmayan erkekler kadinlarla kafayi bozmus ,sonumuz iyi degil

19
4
yanıtYanıtla
evlenmeyen54:

adama neler çektirmiştir kim bilir mallarının yarısını götürmüştür düğünde takılan altın paralara el koymustur ve ölene kadar da nafaka bağlatmıştır bilerekte evlenmiyorduk dost hayatı yaşayıp adama nispet ediyordur artık o adam başkasıyla evlense bile geçimi zorlaşmıştır hep erkekler suçlu dersiniz bence adamı bi konuşturun neler çektiğini sourun artık bu yüzden evlenmiyorum benim canımı yakacak malıma ortak olacak ölene kadar nafakat bağlatcak başansakta her ay para öderken aklıma gelcek

10
6
yanıtYanıtla
corci:

ölenin arkasından konuşulmaz, densiz

yanıt2
yanıt2
Madur:

Adama ne çektirdi Allah bilir. Ya çocukları göstermemiştir ya ömürboyu kazancına el koymuştur vs. İnsan öldürmek o kadar kolay değil. Adam cinnet geçirmeden birinin canına kıyamaz. Herkes kendini en kötü ihtimal yerine koysun. Allah kimseye yaşatmasın böyle anları.

8
3
yanıtYanıtla
SEVAL:

HERGÜN KADIN CİNAYETİ OKUYORUZ GAZETEDE NE ZAMAN SON BULACAK YETER. .

6
5
yanıtYanıtla
06fb:

normal şeyler bence artarak devam eder inşallahh

yanıt3
yanıt7
tr44:

erkekler zorbalık diyorsunuzda kadınlara ne demeli sürekli vır vır vır vır otu boku sorun et erkegı cıldırt bilmem ne boş konuşuyosunuz. . . . evliliği bitiren temel neden kadının dırdırı ve erkekten yapamayacagı seyleri yaptırmaları. . . . .

yanıt0
yanıt3
ALİ SİNAN:

SİZLER BEŞERİN KANUNLARINI SAVUNDUKÇA BÖYLE GİDER. CAYDIRICI KANUN OLAN ŞERİAT LAZIM. ZATEN ADAM HANİ KESİLMEKTEN FALAN KORKMUYORSA FITRATI BOZUKTUR. ALLAH BİZİ BİZDEN İYİ BİLDİĞİ İÇİN ŞERİAT LAZIM.

yanıt0
yanıt2
Bayan 94:

Abi Başka Kadınmı Kalmadı Dünya Kadın Kaynıyor. Bu Nasıl insanlık çocuklarınada Acımadın Annesiz bıraktın. Merhametsiz pislik...

6
0
yanıtYanıtla
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title