Haberler

Eski Eşini Öldürüp, İkiz Kızlarını Yaraladı

Güncelleme:

Elazığ'da boşandığı eşinin evine giden cani adam, yanında getirdiği silahla eski karısını öldürdü, araya giren ikiz kızlarını da yaraladı. Polis ekipleri, olay sonrası kaçan cani adamın yakalanması için çalışma başlattı.

Elazığ'da Mehmet Hilmi A., tartıştığı eski eşi Aynur Top'u tabancayla vurarak öldürdü, araya giren ikiz kızlarını da yaraladı. Polis ekipleri, olay sonrası kaçan Mehmet Hilmi A.'nın yakalanması için çalışma başlattı.

BOŞANDIĞI EŞİNİN EVİNE GİDİP ATEŞ AÇTI

Olay, Cumhuriyet Mahallesi Kılıçhan Sokak'taki bir sitede meydana geldi. Mehmet Hilmi A., bir süre önce boşandığı Aynur Top'un evine gitti. Burada ikili arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Mehmet Hilmi A., yanında getirdiği tabanca ile eski eşine ve ikiz kızlarına ateş etti.

İÇERİ GİREN EKİPLER ANNE VE KIZLARI KANLAR İÇİNDE BULDU

Anne ve kızları kanlar içinde yere yığılırken, silah sesini duyan komşuların ihbarı üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İçeri giren ekipler, anne ve kızlarını kanlar içinde buldu.

ANNE HAYATINI KAYBETTİ, İKİZ KARDEŞLERİN SAĞLIK DURUMU İYİ

Aynur Top ve iki kızı, yapılan ilk müdahalenin ardından ambulanslarla Fırat Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan yaralılardan Aynur Top, doktorların tüm müdahalesine karşın kurtarılamadı. İkiz kardeşlerin sağlık durumlarının ise iyi olduğu belirtildi.

POLİS EKİPLERİ YAKALANMASI İÇİN ÇALIŞMA BAŞLATTI

Polis ekipleri, olay sonrası kaçan Mehmet Hilmi A.'nın yakalanması için çalışma başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

3. Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (14)

Hoş Yorum:

cezalar çok yetersiz,,asılması gerekir.

12
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

evden uzaklaştırma ve nafaka!

4
4
yanıtYanıtla
ESMA:

sözde erkekler işte kadının namusu kadına aittir asıl namussuz olan erkektir

3
5
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın....:

İHANETİN MAZERETİ OLMAZ USTAAAAAAAAA !!!

5
3
yanıtYanıtla
can:

hic bir kadin yuvasini yikmaz pislik herif sicak yatak sicak corba o an anlamis neler kaybettigini annesiz iki cocuk ailenize sahip cikin erkek olmak sana her hakki vermez aklinizi basiniza alin her kadin bir cicektir kadin köle degildir egitim sart

6
2
yanıtYanıtla
süresiz nafaka cinayeti buda:

süresiz nafaka

3
3
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın....:

TV''DEKİ DİZİLERİN SAHNELERİ VE AŞK FİLMLERİNİ İZLEYEN BAYANLARIMIZ SOSYAL MEDYANIN ŞEYTANİ YARDIMIYLA DAHA MACERA DOLU BİR HAYAT YAŞAMA DÜŞÜNCESİYLE BOŞANMA YOLUNU SEÇİNCE. . . . MEMLEKETTE HER GÜN ACI SONUÇ BU OLUYOR. . . OLACAKDA

4
1
yanıtYanıtla
ECE:

NE KADAR SACMA BIR DUSUNCE HERKES ZATEN MACERA ICIN BOSANIYOR DIMI NELER YASADIGINI BILEMEZSIN BOS BOS YAZMISSIN SADECE

yanıt2
yanıt2
Erhan:

Neden yaptın diye sorsalar adamın derdi bitmez , bir gün de evli kalsan nafaka ödüyorsun yok tazminat vs asgari ücret alıyorsun 1603 tl iki çocuklu ve anneye aylık 900 tl veren devlet bu adam bu baba 600 tl ile nasıl geçinsin diye düşünmüyor bence sorunun başına varıp bu tarz şeylere devlet çözüm bulmalı böyle olmaz

2
2
yanıtYanıtla
KRALEX:

BEN POLIS OLSAM YAKALAMAZDIM GÖRDÜGÜM YERDE KAFASINA SIKARDIM

1
2
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title