Haberler

Erkek Arkadaşı Tarafından Dişi Kırılan Genç Kızın İsyanı: Korunmaya İhtiyacımız Var

Güncelleme:

Adana'da yaşayan genç kız, eski erkek arkadaşı tarafından dövüldü, dişi ve başı kırıldı. Çığlıkları sayesinde kurtulan kadın, "Korunmaya ihtiyacımız var" diye yardım istedi.

Adana'da dertleşmek bahanesiyle yanına çağırdığı eski kız arkadaşını darp eden adam, dişlerini ve başını kırdı. Genç kadın çığlıkları sayesinde kurtulurken " Korunmaya ihtiyacımız var" diye yardım istedi.

ESKİ ERKEK ARKADAŞI TARAFINDAN DARP EDİLDİ

Adana'da Zümra K. (22), bir süre önce ayrıldığı eski erkek arkadaşı D.D'nin (23) dertleşmek bahanesiyle yanına çağırması üzerine evine gitti. D.D, tartıştığı Zümra K'yi üç katlı evin damında darbederek yaraladı.

DİŞLERİ KIRILAN KADIN HASTANEYE KALDIRILDI

Kadının çığlıkları üzerine şüpheli kaçtı, ön dişleri kırılan ve başını beton zemine çarpan Zümra K. ise hastaneye kaldırıldı. Hastanedeki tedavisinin ardından Adana Adli Tıp Birimine giden Zümra K, darp raporu aldıktan sonra polis merkezine giderek zanlıdan şikayetçi oldu.

"KORUMAYA İHTİYACIMIZ VAR"

Zümra K, eski erkek arkadaşıyla zaman zaman görüşmeyi sürdürdüğünü anlattı. Yaşadığı olaya anlam veremediğini anlatan Zümra K, D.D'nin kendisini neden darbettiğini bilmediğini ileri sürdü.

"AYNI OLAY ARKADAŞIMIN BAŞINA GELDİ"

Zümra K, şüphelinin yumruk atmasının ardından saçından bir süre sürüklediğini iddia ederek, şunları söyledi:

"Evlerinin damındaydık. Olay birden oldu. Daha sonra annesine seslendim o oğlunu benim üzerimden aldı. Buluşmaya daha önce eski erkek arkadaşı tarafından darbedilen edilen bir kadın arkadaşıma destek olmak amacıyla avukatla görüşmeye gittiğimiz için gecikmiştim. Arkadaşıma destek veriyordum. Ben onun için bir şeyler yapmak için uğraşırken aynı olayla ben karşılaştım. Korunmaya ihtiyacımız var."

Kaynak: AA / 3.Sayfa

Seyhan 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (35)

KARAKARTAL:

Abi acımıyorum. Nedir Erkek arkadas falan yaa ?? Sevgilisi çıktığı erkek arkadaşı. . Nereye çıkıyor lar arkadass ?? Anne baba takip etiyormu kızını cocugunu colugunu bu nedir böyle yaa. . .

12
1
yanıtYanıtla
Canım türkiyemMobil-IOS:

Gitmeseydin,

9
2
yanıtYanıtla
Sorunlar:

Senin işin vardı orda iyi yapmış

8
3
yanıtYanıtla
Rambo Dortmund:

Serefsiz kizi ne hale getirmis pislik herif

7
2
yanıtYanıtla
çöküntü:

başkası çökmesin deye kızı bozmuş ya la. . . neyse olduğu kadar yeter idare etces napak. . . .

yanıt0
yanıt1
Bu kezde tamam:

Tahminlerim çok kötüdür. Ama nedense haber başlıklarını okuyup kesin Adana diyorsam tahminimde yanılmıyorum. Adana bir kez yanılt beni

7
2
yanıtYanıtla
Doktor:

Bir de adamdan dinlemek lazım. Allah bilir ne yaptın da böyle delirttin...

3
6
yanıtYanıtla
Bir Dost:

Eski erkek arkadaşının evinde ne işin var. Görüşeceksen dışarda görüş. Not: Yine Adanaaaa

6
2
yanıtYanıtla
aydın:

ne işin var onun bunun evinde kız başına

6
2
yanıtYanıtla
FERRONETWORK:

adana Meksika gibi olmuş. olaylar bitmiyor hiç. her gün bir olay oluyor

8
0
yanıtYanıtla
Tüm 35 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title