Haberler

Eski DP Genel Başkanı Soylu Muğla'da

Eski Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Süleyman Soylu, AK Parti'ye geçeceği iddialarıyla ilgili, "Bu konuyla ilgili değerlendirmemi yaklaşık 15 gün önce yaptım."

Eski Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Süleyman Soylu, AK Parti'ye geçeceği iddialarıyla ilgili, "Bu konuyla ilgili değerlendirmemi yaklaşık 15 gün önce yaptım. Zannediyorum isim üzerinden nezaket ve nezahatle bir değerlendirme yapılmış. 15 gün önce yaptığım değerlendirmenin dışında bir şey söylemeyeceğim. Sessiz kalmayı tercih ediyorum. Bundan sonra bu konuyla ilgili konuşmayacağım" dedi.

Soylu, Muğla Kapalı Cezaevinde bulunan Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'u ziyaret etmek için geldiği Muğla'da AA muhabirinin sorularını yanıtladı. Milas-Bodrum Havalimanı'nda bir grup Demokrat Parti'li tarafından karşılanan Soylu, Muğla'ya kapalı cezaevindeki Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'u ziyaret etmek için geldiğini söyledi.

AK Parti'ye geçeceği iddialarını da değerlendiren Soylu, şöyle konuştu:

"Bu konuyla ilgili değerlendirmemi yaklaşık 15 gün önce yaptım. Zannediyorum isim üzerinden nezaket ve nezahatle bir değerlendirme yapılmış. 15 gün önce yaptığım değerlendirmenin dışında bir şey söylemeyeceğim. Sessiz kalmayı tercih ediyorum. Bundan sonra bu konuyla ilgili konuşmayacağım."

Soylu'nun Muğla kapalı Cezaevi'nde tutuklu bulunan Belediye Başkanı Kocadon'un ailesiyle görüşeceği daha sonra da Muğla Kapalı Cezaevi'nde tutuklu bulunan Kocadon'u ziyaret edeceği öğrenildi.

Muhabir: Osman Akça / Utku Uçrak

Yayıncı: Tuncer Çetinkaya - MUĞLA

Kaynak: AA / Güncel

Demokrat Parti Süleyman Soylu Ak Parti Muğla Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title