Haberler

Eski DP Genel Başkanı Soylu Bodrum'da

"İnşallah adalet onun haklılığını bir şekilde ortaya koyacak."

Eski Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Süleyman Soylu, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'un tutuklanmasıyla ilgili,

"İnşallah adalet onun haklılığını bir şekilde ortaya koyacak. Bizim vicdanımızdaki adalet öyle söylüyor" dedi.

Soylu, Mehmet Kocadon'un ağabeyi, Bodrum Ticaret Odası (BODTO) Başkanı Mahmut Kocadon'u makamında ziyaret etti. Soylu, burada yaptığı konuşmada, Mehmet Kocadon'un eşi ve ailesini ziyaret ettiğini, Kocadon'u uzaktan izleyen, yakından tanıyan herkesin büyük üzüntü yaşadığını söyledi.

Soylu, "Ama Allah yardımcısı olacaktır. Allah doğruluğu, dürüstlüğü ve düzgün insanlığıyla milletine hizmet edenlerin yardımcısıdır. Biz öyle inanıyoruz. Bu vesileyle hem bunu paylaşmak istedik hem de memleket kolay kolay böyle adam yetiştirmiyor" diye konuştu.

Milletin gönlündeki sevgiyi çıkarmanın kolay olmadığını, Bodrum'un her yerinde Mehmet Kocadon'un fotoğraflarının asılı olduğunu anlatan Soylu, Bodrumlu olup İstanbul'da karşılaştığı ya da Türkiye'nin çeşitli yerlerinde karşılaştığı insanların Kocadon'u sahiplendiğini kaydetti. Soylu, "İnşallah adalet onun haklılığını bir şekilde ortaya koyacak. Bizim vicdanımızdaki adalet öyle söylüyor" dedi.

Mahmut Kocadon ise ailece sokaklarda "başı dik" şekilde yürüdüklerini ve Mehmet Kocadon'un suçsuzluğuna inandıklarını belirtti. Böyle bir günde yalnız kalmadıklarını görmenin kendilerine güç verdiğini dile getiren Kocadon, "Tabi hata her yerde olur. İnsanlar yapar hatayı. Ama ben inanıyorum ki Mehmet'i Muğla'ya götüren hukuk, yine Bodrum'a da getirir" diye konuştu.

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum'da belediyeye yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınmış ve 1 Haziran'da çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştı.

Muhabir: Gökmen Yüce / Güç Gönel

Yayıncı: Şükran Yücel - MUĞLA

Kaynak: AA / Yerel

Mehmet Kocadon Demokrat Parti Süleyman Soylu Bodrum Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title