Haberler

Eski Denizli Emniyet Müdürü İlhan Şener Toprağa Verildi

Eski Denizli Emniyet Müdürü İlhan Şener (65) Düzenlenen Cenaze Törenin Ardından Toprağa Verildi.

Eski Denizli Emniyet Müdürü İlhan Şener (65) düzenlenen cenaze törenin ardından toprağa verildi.

Denizli'de 1990-1995 tarihleri arasında emniyet müdürü olarak görev yapan İlhan Şener, yaklaşık bir yıldır akciğer kanseri sebebiyle tedavi görüyordu. Dün gece hayata veda eden İlhan Şener için bugün Denizli Delikliçınar Yeni Cami'de cenaze töreni düzenlendi.

Polis tören mangası tarafından naaşı camiye getirilen İlhan Şener için, ikindi namazının ardından cenaze namazı kılındı. Belediye Başkan Yardımcısı Ali Alaybeyoğlu, Emniyet Müdürü Muzaffer Erkan, emniyet müdürlüğü mensupları, vatandaşlar ve yakınlarının katıldığı cenaze namazının ardından, İlhan Şener yine polis tören mangasının omuzları üzerinde cenaze arabasına taşındı. İlhan Şener daha sonra Asri Mezarlık'ta toprağa verildi.

1967 yılında göreve başlayan ve birçok ilde çeşitli birimlerde görev yapan İlhan Şener, ilk emniyet müdürlüğü görevini Amasya'da yaptı. 1990 yılında Amasya'dan Denizli'ye tayin olan Şener, 1995 yılında Emniyet Genel Müdürlüğü Teftiş Kurulu Başkanlığı'na baş müfettiş olarak atandı. 2002 yılında yaş haddinden emekli olan ve Denizli'ye yerleşen İlhan Şener, özel bir güvenlik şirketinin müdürlüğünü yaptı. Şener evli ve 2 çocuk babasıydı.

(AV-SÇ-CMH-ÖK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title