Haberler

Eski Cumhurbaşkanı Sezer, Başkan Eryılmaz ve Seğmenleri Evinde Kabul Etti

10. Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer, Çankaya Belediye Başkanı Prof. Dr. Muzaffer Eryılmaz ve Beraberindeki Seğmenleri Gölbaşı'ndaki Evinde Kabul Etti.

10. Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer, Çankaya Belediye Başkanı Prof. Dr. Muzaffer Eryılmaz ve beraberindeki seğmenleri Gölbaşı'ndaki evinde kabul etti.

Atatürk'ün Ankara'ya gelişinin 88. yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde Ankara Kulübü Derneği Başkanı Dr. Bülent Kalıpçı ve Ankaralı seğmenler ile Sezer'i ziyaret eden Eryılmaz, laik cumhuriyetin değerlerini koruma yolunda tarihin ışığında yürüdüklerini, Türkiye'nin geleceğinin aydınlık olacağını dile getirdi.

Sezer ise, Türkiye'nin geleceğine yönelik kaygıları olmadığını ve Atatürk'ün laik cumhuriyetinin içinde bulunduğunu iddia ettiği karanlıktan daha da güçlenerek çıkacağından emin olduğunu belirtti. Ziyaretin sonunda seğmenlerle hatıra fotoğrafı çektiren Sezer, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti, Atatürk ve Ankara ile ilgili yaptıkları çalışmalardan dolayı Kalıpçı ve Eryılmaz'a teşekkür etti.

(YZE-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title