Haberler

Eski Bursasporlu Futbolcu Hayrettin Endersert, Toprağa Verildi

Kalp krizi sonucu hayatını kaybeden eski Bursasporlu futbolcu Hayrettin Endersert'in (62) cenazesi, Bursa'nın İnegöl ilçesinde toprağa verildi.

Kalp krizi sonucu hayatını kaybeden eski Bursasporlu futbolcu Hayrettin Endersert'in (62) cenazesi, Bursa'nın İnegöl ilçesinde toprağa verildi.

Endersert'in, İshakpaşa Camisi'ndeki cenaze törenine, ailesi ve yakınlarının yanı sıra İnegölspor Onursal Başkanı ve İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Bursaspor Teknik Direktör Yardımcısı Mutlu Topçu, eski futbolcular Cengiz Alp, İsmail Güldüren, İsmail Arca ve Saffet Güneş ile İnegölsporlu futbolcular, yöneticiler ve vatandaşlar katıldı.

Alinur Aktaş, burada yaptığı konuşmada, Hayrettin Endersert'in İnegölspor tarihinde çok büyük emekleri olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

"Endersert, her zaman çok efendi, çok sakin, mülayim, asla içinde riya olmayan, kendi halinde çok sevimli bir adamdı. Ruhu şad olsun. Cenabı Allah nur içinde yatırsın. İnegölspor'un tarihinde çok büyük emekleri vardı. Eski başkanlarımızı, yöneticilerimizi yabana atmak tabii ki mümkün değil. Hocamız özellikle ilkleri yaşamış ve yaşatmış bir insan. Kendisiyle alakalı çok güzel hikayeler dinledim. Ama sözün özü, Hayrettin hoca adam gibi adamdı. Çok iyi bir adamdı."

Eski futbolcu Endersert'in cenazesi, burada kılınan namazın ardından Kavaklaraltı Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Hayrettin Endersert, 1971-1977 yıllarında Bursaspor'da forma giymiş ve 33 keze A Milli Takım'da yer almıştı.

- BURSA

Kaynak: AA / Yerel

Alinur Aktaş Mutlu Topçu İnegölspor Bursaspor Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title