Haberler

Eski Başbakan Yardımcısı İşler Açıklaması

Eski Başbakan Yardımcısı ve AK Parti Ankara Milletvekili Emrullah İşler, "Ulaşım, iletişim ve sağlık alanında Türkiye dünyaya model oldu.

Eski Başbakan Yardımcısı ve AK Parti Ankara Milletvekili Emrullah İşler, "Ulaşım, iletişim ve sağlık alanında Türkiye dünyaya model oldu. Bundan dolayı da diktatörlükle yönetilen halklara ilham kaynağı olduğu için Türkiye'yi de hedefe koydular" dedi.

AK Parti Beypazarı İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen ilçe danışma toplantısında konuşan Emrullah İşler, Beypazarı'nda güzel işler yapıldığını ve ilçeye her gelişinde dönerken mutlu ayrıldığını belirtti.

Birlik ve beraberlik olan yerde başarının da geldiğini ifade eden İşler, Beypazarı'nda da bu birlikteliği gördüklerini, bu birlikteliğin hizmetlere de yansıdığını kaydetti.

İşler, "Bu uyum ve beraberlik sürdüğü sürece daha güzel hizmetler yapacağımızın inancındayım. Biz AK Parti olarak, seçimden çıkalı şunun şurasında 4 ay gibi bir zaman oldu. Her ay düzenli olarak ilçe danışma toplantılarını yapıyoruz. Yarın da il danışma toplantımız var. Bu bizim AK Parti olarak farkımızı gösteriyor. Diğer partiler, mevsimlik partiler. Seçimden seçime çalışıyorlar. AK Parti'nin başarısının sırrı işte burada yatıyor" diye konuştu.

Teşkilatları dinamik tutmaya çalıştıklarını anlatan İşler, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Biliyorsunuz, Allah da çalışana ve niyeti halis olana verir. Onun için niyetimiz halis olacak, çabalayacağız, gayret edeceğiz başarı da Allah'tan geliyor. Kurucu genel başkanımız, Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın, bu davanın liderinin özelliği nedir biliyor musunuz? Çok çalışır, samimidir, inançlıdır ve doğru konuşur. İçi neyse dışı da o dur. Onun için dikkat edin her girdiği seçimde başarı ile çıkıyor. Onun için onun bu davranışı, bize örnek olmalı ve AK Parti olarak yolumuza bu şekilde devam etmeliyiz. Biz de AK Parti ailesi, camiası olarak çalışıyoruz, çabalıyoruz, birlik ve beraberliğimizi de devam ettirdiğimiz sürece, inşallah, Allah başarı verir."

Türkiye'nin çevresinin adeta kan gölüne döndüğünü, dünyada bir kaos sisteminin hakim olduğunu, bu kaosun uluslararası toplum tarafından yapıldığına işaret eden İşler, şu değerlendirmelerde bulundu:

"Bu kaosu Birleşmiş Milletler yapıyor. Batı dünyası yapıyor. Bakınız Arap baharı yaşanan ülkeler ne istiyordu? 'Biz diktatörlükten kurtulalım' istediler. Diktatörlükten kurtulmak istiyoruz. İnsan hakları ve hürriyet vesaire... Ne yaptılar? Onlara bu hakları çok gördüler. Demokrasinin yanında olmadılar. Demokrasi havasıyla geçinenler, demokrasinin yanında olmadılar. Diktatörlerin yanında oldular. Darbecilerin yanında oldu ve o ülkelerin halklarının bu taleplerini onlara çok gördüler. Ülkelerini kaosa sürüklediler. İç savaşa sürüklediler."

İşler, Türkiye'nin Arap baharının yaşandığı ülkelere ilham kaynağı olduğunu belirterek, "Türkiye'de demokrasi var, Türkiye'de AK Parti var. Ekonomik başarısı ortada, siyasi başarısı ortada, ticaret alanındaki başarısı ortada, uluslararası arenadaki başarısı ortada, ulaşım, iletişim ve sağlık alanında Türkiye dünyaya model oldu. Bundan dolayı da diktatörlükle yönetilen halklara ilham kaynağı olduğu için Türkiye'yi de hedefe koydular" diye konuştu.

Kaynak: AA / Politika

Emrullah İşler AK Parti Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title