Haberler

Eski Bakan Yıldız" Bizim Yürüyüşümüzün Adı Ak Yürüyüş"

(KJ: Haber: Oktay ENSARİ Kamera: Olcay DÜZGÜN/KAYSERİ, DHA) ENERJİ ve Tabii Kaynaklar eski bakanı, Kayseri milletvekili Taner Yıldız, partisinin Ak yürüyüşü sürürken, farklı yürülüşler yapıldığını söyledi. Yıldız, ??Bu yürüyüş dürüst insanların hamd olsun anlı açık,yüreği ak insanların yürüyüşüdür. Bu yalnızca Ankara-İstanbul arasında yapılan yürüyüşle beraber sembolik bir çağrı yürüyüşü değildir. Bu yürüyüş bugünden değil 16 yıldan bu yana yapılan yürüyüştür??dedi

Ak Parti il ve ilçe başkanlıklarının düzenlediği bayramlaşmaya eski bakan Taner Yıldız, Kayseri milletvekili ve MKYK üyesi Yaşar Karayel, İsmail Tamer, Hülya Nergis Atçı, Büyükşehir Belediye başkanı Mustafa Çelik, Ak Parti il başkanı Cahit Özden, ilçe başkanları, ilçe belediye başkanları ve çok sayıda partili katıldı. Bayramlaşmada bir konuşma yapan Taner Yıldız, CHP Genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun yürüyüşüne atıfta bulunup " Biz AK Parti'nin ak yürüyüşe devam ederken farklı yürüyüşlerle Türkiye'nin gündemini değiştirmek isteyenler var. Bu yürüyüşe kimler destek veriyor, kimler destek vermiyor bir bakın. HDP Kandıra'da karşılama yapacağını duyurdu. PKK'nın elebaşlarından bir tanesi bu yürüyüşün çok isabetli olduğunu söyledi. Türkiye'nin gündemi büyümeyle, istikbaliyle, istikrarıyla ve geleceğiyle Cumhurbaşkanımızın genel başkanlığıyla beraber yeniden ivme kazanan AK Parti'nin gündemi nerede? Bu yürüyüşlerle beraber ülkeyi başka bir yola getirmeye çalışanlar nerede? Kimler hangi kuyuya taş attıklarına iyi baksınlar. Yalnız Türkiye'nin bağımsızlığı ile alakalı değil Katar başta olmak üzere bir kısım Müslüman ülkelerdeki oluşturulmak istenen havaya bir bakın. Bu yalnızca AK Partinin Türkiye'nin istikrarıyla oluşturmak istediği bir dava olmaktan çıktı. Bu bölgedeki oluşturmak istenen fitne kurumlarına bir bakın. O yüzden AK Partinin istikrarı Türkiye'nin istikrarıyla daha fazla eş anlamlı olmaya başlamıştır. ??ifadelerini kullandı.

Enerji ve Tabii Kaynaklar bakanı Taner Yıldız, alkışlar arasındaki konuşmasını şöyle tamamladı:

" Bu yürüyüş dürüst insanların hamd olsun anlı açık,yüreği ak insanların yürüyüşüdür. Bu yalnızca Ankara-İstanbul arasında yapılan yürüyüşle beraber sembolik bir çağrı yürüyüşü değildir. Bu yürüyüş bugünden değil 16 yıldan bu yana yapılan yürüyüştür. O yüzden bu yürüyüşe katkı koyan herkese teşekkür ediyorum "

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Taner Yıldız Ak Parti Türkiye Kayseri Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title