Haberler

Eski Bakan Taşar, Trafik Kazasında Hayatını Kaybetti (3)

Afyonkarahisar'da, Eski Bakanlardan Mustafa Taşar'ın Ölümüyle Sonuçlanan Trafik Kazasında Ağır Yaralanan Gonca Taşar'ın Hayati Tehlikeyi Atlatamadığı Öğrenildi.

Afyonkarahisar'da, eski bakanlardan Mustafa Taşar'ın ölümüyle sonuçlanan trafik kazasında ağır yaralanan Gonca Taşar'ın hayati tehlikeyi atlatamadığı öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre, saat 20.00 sıralarında Afyonkarahisar-Ankara Karayolu şehir çıkışında meydana gelen kazada, Mustafa Taşar'ın kullandığı 06 YKJ 22 plakalı otomobil, yağışlı hava ve yolun kaygan olması nedeniyle virajı alamayarak takla atmış, kazada eski bakanlardan Mustafa Taşar olay yerinde hayatını kaybederken, aynı otomobilde bulunan eşi Gülderen ile kızı Gonca ve yeğeni Efe Taşar yaralanmıştı. Kazada ağır yaralanan ve ilk olarak Afyonkarahisar Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Gonca Taşar, ileri tetkik ve tedavi için Afyonkarahisar Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Ahmet Necdet Sezer Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırıldı. Taşar'ın cesedi ise nöbetçi savcının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından, Afyonkarahisar Devlet Hastanesi morguna getirildi.

Yaralıların sağlık durumları hakkında bilgiler veren Afyonkarahisar İl Sağlık Müdürü Hasan Hüsnü Eren, "Gülderen ve Efe Taşar'ın durumu iyi. Hayatı tehlikeleri yok. Ancak Gonca Taşar'ın şuuru kapalı ve hayati tehlikesi devam ediyor. Yaralıların tedavisi sürüyor" dedi.

İl Emniyet Müdürü Natık Canca da hastaneye gelerek kaza hakkında bilgiler aldı.

Eski bakanlardan Mustafa Taşar'ın cenazesinin, bu gece geç saatlerde veya yarın yakınlarına teslim edilmesi bekleniyor.

(ATA-SN-SN-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title