Haberler

Eski Bakan Taşar'ın Cenaze Töreni (2)

Afyonkarahisar'da Geçirdiği Trafik Kazasında Hayatını Kaybeden Eski Bakan Mustafa Taşar, Toprağa Verildi.taşar İçin Kocatepe Camii'nde Düzenlenen Tören Sırasında Aynı Kazada Yaralanan Eşi Gülderen Taşar Avluda Bir Araçta Bekledi.

Afyonkarahisar'da geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden eski bakan Mustafa Taşar, toprağa verildi.Taşar için Kocatepe Camii'nde düzenlenen tören sırasında aynı kazada yaralanan eşi Gülderen Taşar avluda bir araçta bekledi.

-KOCATEPE CAMİİ-

Kocatepe Camii'nde törende eski ve yeni çok sayıda politikacı bir araya geldi.Törene katılanlar arasında, eski TBMM Başkanı Hikmet Çetin ile eski başbakanlar Mesut Yılmaz ve Yıldırım Akbulut, Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Murat Başesgioğlu, Sanayi ve Ticaret Bakanı Ali Coşkun ile Çevre ve Orman Bakanı Osman Pepe yer aldı. CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, ANAVATAN Genel Başkanı Erkan Mumcu, DYP Genel Başkanı Mehmet Ağar, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, HÜRPARTİ Genel Başkanı Yaşar Okuyan ile aralarında AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Necati Çetinkaya, CHP Grup Başkanvekili Haluk Koç, ANAVATAN Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Keçeciler, DYP Genel Başkan Yardımcısı Saffet Arıkan Bedük'ün de bulunduğu çok sayıda siyasetçi de törene katıldı.Törende, aralarında Hasan Celal Güzel, Cumhur Ersümer, İstemihan Talay, Cengiz Altınkaya ve Hikmet Sami Türk'ün de bulunduğu bazı eski bakanlar ve milletvekilleri de yer aldı.

Anadolu Ajansı Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı Hilmi Bengi, Türk-iş Genel Başkanı Salih Kılıç, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, ATO Başkanı Sinan Aygün de törende hazır bulundu.

Eski Başbakan Mesut Yılmaz'ın eşi Berna Yılmaz bazı eski miletvekili eşleriyle birlikte taziyelerini ilettiği Emre Taşar'ı teselli etmeye çalıştı.

-CEBECİ ASRİ MEZARLIĞI-

Taşar'ın üzerinde Türk bayrağı bulunan tabutu, cenaze namazının ardından Cebeci Asri Mezarlığı'na götürülürken, oğlu Emre Taşar cenaze aracının önünde oturdu.

Gülderen Taşar da bir doktorun kendisine eşlik ettiği araçla mezarlığa geldi.Defin sırasında Emre Taşar ile Mesut Yılmaz ilk olarak mezara birer avuç toprak attılar. Taşar'ın memleketi Gaziantep'ten getirilen toprak da mezara atıldı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Murat Başesgioğlu ile Mesut Yılmaz, Taşar'ın toprağa verilmesinden sonra mezarın hemen yakınında araç içinde bekleyen Gülderen Taşar'a taziyelerini ilettiler.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title