Haberler

Eski Bakan İçin Sade Tören

Solunum yetmezliği nedeniyle Ankara’da hayatını kaybeden 41. hükümetin Spor ve Gençlik Bakanı Önol Şakar, memleketi Manisa’da son yolculuğuna uğurlandı.

Solunum yetmezliği nedeniyle Ankara'da hayatını kaybeden 41. hükümetin Spor ve Gençlik Bakanı Önol Şakar, memleketi Manisa'da son yolculuğuna uğurlandı.

Türkiye Büyük Millet Meclisinde 13-14-15-16-18'nci dönem Manisa Milletvekili ve 41'nci Hükümetin Gençlik ve Spor Bakanı olan Önol Şakar, solunum yetmezliği nedeniyle Ankara'da öldü. Dün TBMM'de düzenlenen törenin ardından cenazesi memleketi Manisa'ya getirilen Önol Şakar'ın cenazesi için Şehzadeler ilçesindeki Hatuniye Camisinde cuma namazının ardından sade bir tören yapıldı.

Önol Şakar'ın cenazesine eşi Aynur Şakar, oğlu Serhat Şakar, kızları Pınar Baştak, Esra Budak ile damatlarının yanı sıra eski bakanlardan Rıza Akçalı, Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, CHP Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer, HSYK eski Başkanı Ali Suat Ertosun, Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Savaş Duman, siyasiler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Eski Bakan için düzenlenen törene Manisa'nın 9 milletvekilinden katılan tek isim CHP Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer oldu. Biçer, kadınlar için ayrılan bölümde cenaze namazına iştirak etti.

Manisa Müftüsü Sinan Cihan'ın kıldırdığı cenaze namazının ardından eski bakan Önol Şakar'ın cenazesi tören mangası tarafından cenaze aracına taşındı. Şakar'ın cenazesi Çatal mezarlığındaki Aile kabristanlığına defnedildi.

ÖNOL ŞAKAR KİMDİR?

1935 yılında Manisa'da doğdu. İstanbul Hukuk Fakültesi mezunudur. 10 Ekim 1965'te genel seçimlerde Adalet Partisinden milletvekili seçildi. 1980 ihtilaline kadar milletvekili olarak kaldı. Şakar, uzun süre TBMM'de Başkanlık katip üyesi olarak görev aldı. Şakar ayrıca dönemin Başbakanı Süleyman Demirel'in kurduğu 41. Hükümette Gençlik ve Spor Bakanı olarak yer aldı.

Önol Şakar evli üç çocuk babasıydı. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Tur Yıldız Biçer Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title