Haberler

Eski Asker ve Polis Öğrencilerine Fetö Operasyonu

Eski asker ve polis öğrencilerine FETÖ operasyonu Adana'da polisin yaptığı FETÖ operasyonunda 2'si eski polis okulu öğrencisi, 4'ü ise eski askeri okul öğrencisi gözaltına alındıADANA - Adana'da polisin yaptığı FETÖ operasyonunda 2'si eski polis okulu öğrencisi, 4'ü ise eski askeri okul...

Eski asker ve polis öğrencilerine FETÖ operasyonu

Adana'da polisin yaptığı FETÖ operasyonunda 2'si eski polis okulu öğrencisi, 4'ü ise eski askeri okul öğrencisi gözaltına alındı

ADANA - Adana'da polisin yaptığı FETÖ operasyonunda 2'si eski polis okulu öğrencisi, 4'ü ise eski askeri okul öğrencisi gözaltına alındı.

Adana Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılıkla ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanmasının asker ve polis ayağına yönelik çalışma başlattı. Yapılan çalışma sonucunda 2'si polis, 4'ü ise asker olmak üzere 6 eski öğrencinin FETÖ ile bağlantısı tespit edildi.

Polis bu sabah şafak vakti belirlenen 6 adrese eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyonda 6 şüpheli gözaltına alındı. Zanlılar adli tıp biriminde sağlık kontrolüne getirildikten sonra sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

3. Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title