Haberler

Eski Anavatan Yalova İl Başkanı Son Yolculuğuna Uğurlandı

Geçirdiği Kalp Krizi Sonucu Hayatını Kaybeden Eski Anavatan Partisi Yalova İl Başkanı Mehmet Aslıyüksek, Son Yolculuğuna Uğurlandı.

Geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden eski Anavatan Partisi Yalova İl Başkanı Mehmet Aslıyüksek, son yolculuğuna uğurlandı.

Bir hafta önce Anavatan Partisi Yalova İl Başkanlığı görevinden istifa ederek muhasebecilik ve mali müşavirlik görevine geri dönen Mehmet Aslıyüksek (49), dün geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetmişti. Ölümüyle akrabalarını ve sevenlerini yasa boğan Aslıyüksek, bugün Yalova Merkez Camii'nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından son yolcuğuna uğurlandı. Cenaze namazına katılan Anavatan Partisi Genel Başkanı Erkan Mumcu'nun bir hayli üzgün olduğu gözlendi. Mehmet Aslıyüksek'in çok

değerli bir insan olduğunu söyleyen Mumcu, "Mehmet Bey bizim çok değer verdiğimiz bir insandı. Açık yürekli ve dürüst bir siyasetçi, tek meselesi milleti ve memleketi olan bir insandı. Siyasetin bilinen yüzüyle çok meşgul olmazdı. Ayak oyunlarından hoşlanmazdı. Bir il başkanı olmasının ötesinde zaman zaman bize danışman olarak da çok önemli katkıları oldu. Vefatından birkaç saat önce kendisiyle konuşmuştuk. Ölümü çok erken oldu" dedi.

Kılınan cenaze namazının ardından omuzlara alınan Aslıyüksek'ın cenazesi, Yalova Şehir Mezarlığı'nda toprağa verildi.

(SÇ-CC-CC-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title