Haberler

Eski Amerikan Futbolu Oyuncusu Terry Crews: 1 Yıl Önce Cinsel Saldırıya Uğradım

Güncelleme:

Eski Amerikan Futbolu Ligi oyuncusu Terry Crews, "Geçen sene eşimle gittiğim resepsiyonda ismini vermek istemediğim bir Hollywood yapımcısı tarafından cinsel saldırıya uğradım." dedi.

Oyuncu ve eski Amerikan Futbolu Ligi yıldızı Terry Crews, dün Twitter hesabından yaptığı bir paylaşımda, 1 yıl önce, adını vermediği bir Hollywood yapımcısı tarafından cinsel saldırıya uğradığını açıkladı. ​

Crews, Harvey Weinstein'la ilgili iddiaların gündeme gelmesinin ardından, kendisinin de 'başına böyle bir olay gelmiş olduğu için' Travma Sonrası Stres Bozukluğu yaşadığını, bu yüzden şimdi konuştuğunu söyledi. ​Crews geçen sene, eşiyle birlikte gittiği bir resepsiyonda, Hollwood'un, ismini vermediği ünlü bir isminin kendisine yaklaşıp mahrem bölgelerine elle tacizde bulunduğunu anlattı.

"SEKTÖRDEN DIŞLANMA KORKUSUYLA KONUNUN PEŞİNİ BIRAKTIM"

Karısının da şahit olduğu bu olaya öfkelendiğini ve fiziksel bir karşılık vermek istediğini, ancak daha sonra ABD'de ana akım medyanın siyahlara karşı tavrından ötürü kamuoyu önünde suçlu çıkarılacağını ve belki hapse girebileceğini düşünerek bundan vazgeçtiğini söyleyen Crew daha sonra sektörden dışlanma korkusuyla konunun peşini bıraktığını yazdı. ​

Crews tweet dizisinin sonunda itirafının tacize uğramış diğer kişileri cesaretlendirmesini umduğunu söyledi. ​

JOLIE VE PALTROW DA TACİZLE SUÇLAMIŞTI

Yapımcı Harvey Weinstein, kendisinin tacizine uğradığını iddia eden 3 kadının Newyorker için yazdığı makalenin New York Times'ta haber olmasının ardından, oyunculardan birbirinin ardı sıra gelen cinsel taciz iddialarıyla suçlanıyor. Son olarak oyuncu Gwyneth Paltrow ve Angelina Jolie'nin de Weinstein tarafından istismar edildiğini açıkladı.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Amerika Birleşik Devletleri Terry Crews Hollywood Twitter Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title