Haberler

Eşinin Silahını Polise Teslim Etti

Aydın'da Bir Bayan Kendisini Silahla Tehdit Eden Eşinden Şikayetçi Olup Eşinin Silahını da Polise Teslim Etti. Polis Tarafından Yapılan Araştırmada Kayıtlı Silah İçin Bir Ay Önce Kayıp Müracaatı Yapıldığı Tespit Edildi. Gözaltına Alınan Evin Beyi İfadesi Alındıktan Sonra Tutuksuz Yargılanmak Üzere Serbest Bırakıldı.

Aydın’da bir bayan kendisini silahla tehdit eden eşinden şikayetçi olup eşinin silahını da polise teslim etti. Polis tarafından yapılan araştırmada kayıtlı silah için bir ay önce kayıp müracaatı yapıldığı tespit edildi. Gözaltına alınan evin beyi ifadesi alındıktan sonra tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Olay önceki gün saat 14.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Mimarsinan Mahallesi Tekstilciler Sitesi 2311 sokak üzerindeki ikametinde eşi ve çocukları ile tartışan C.E. (51) eşine ve çocuklarına ruhsatlı silahını doğrultup tehdit edince, evin hanımı daha sonra eşinin silahını alıp polis merkezinde giderek hem şikayetçi oldu, hem de eşinin silahını polise teslim etti. Silahın seri numarası üzerinde inceleme yapan polis C.E. adına kayıtlı silahın yine C.E. tarafından bir ay önce kayıp müracaatında bulunulduğu belirlendi. Olayla ilgili tahkikatın sürdürüldüğü bildirildi.

(İK-YK)

11.07.2007 19:34 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title