Haberler
Güncelleme:

Eşinin özel mesajlarını illegal yollarla ele geçiren Necati Şaşmaz'ın 12 yıl hapsi isteniyor

Boşanmak istediği eşi Nagehan Şaşmaz'ın ses kayıtlarını ve Whatsapp yazışmalarını illegal yollarla ele geçirip dava dosyasına delil olarak koymakla suçlanan Necati Şaşmaz'ın 12 yıl hapsi isteniyor. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (176)

Emine:

Bukadar saçma bi sistem ve adalet olamaz aynını kadın yapsa hiçbir sorun çıkmazdı çatır çatır nafakasını alır onla bunla gezmeye devam

86
1
yanıtYanıtla
adsız:

karın yada kocan seni aldatıyor bunu mesaj ve görüntülerle sen mahkemeye sunuyorsun ama suçlusun. özel hayatın gizliliği. karı koca arasında özel hayat olmaz.

70
15
yanıtYanıtla
Leyla:

adam karısından şüphelenmiş sonuna kadar hakli eğer erkek yapsa suçlu olurdu nerde adalet kardeşim.

60
19
yanıtYanıtla
Merhaba:

Bu zengin adamları anlamıyorum. Ula neden evleniyorsunuz. Her türlü güzeller peşinizde pervane zaten. İllaki evlenecekseniz çağırın bir imam helalin olur. İmza atmakta nedir. Şimdi yıllarca biriktirdigini elinden alacak. Serdar beyi görmedinizmi? Yapmayın yazık size.

35
41
yanıtYanıtla
Mehmet:

Ulan ne hale gelmişiz. Kar koca arasında özel hayatın gizliliği mi olur. Devir öyle bir devir olmuş ki eşinin yanlışları veya daha açık konuşmak gerekirse mahkemeye sunulmuşsa aldatma olayı var. Ve aldatılan erkeğin onuru şerefi sistem tarafından beş para edilmiş. Kadına şiddetin oransal olarak artmasının asıl sebebi galiba kadın ne halt ederse etsin haklı oluşu. Erkekte kadına sadık olduğu sürece kadınların her konuda desteklenmesi aile dediğimiz kavramı yok etmiş durumda. Rabbim yardımcımız olsun

65
11
yanıtYanıtla
Leyla:

Bir erkek atasözü der ki: derdin mi var karınla paylaş, sonra hem derdinle hem karınla uğraş:)))

63
6
yanıtYanıtla
Keşanlı ali:

Tamam haberleşmenin gizliliği nedir ya. Peki kocasının rızası olmayan kişilerle ve ya onu rahatsız edecek biseyler yazmak ne derece hoş. Bu kadarda ilahlaştırmayin kadınları. Kim razı olurki eşinin vatsaptan birileri ile kendisinden habersiz yazışmasini.

58
10
yanıtYanıtla
Mehmet:

Böyle bir saçmalık olmaz kadın kocasını erkekte eşini elbette takip edecek bu ne demek izinsiz takip etmiş yasal değilmiş. Yok efendim ben seni takip ediyorum diye gazete ilanı verelim. Madem öyle evlilik nikah ne anlama geliyor madem herkes kafasına göre yaşa aksa. Bi defa bu kanun bizim inancımız kültürümüze uygun değil derhal düzeltilmesi lazım. Adam evlenmiş nikah kıymış elbette her iki tarafta evliliğin dışında başıboş hareket edemez.

46
21
yanıtYanıtla
Gökhan x:

Bu kanunların içinde şeriat hariç Hangi kanun inancımıza uygunki onuda uygulamıyorlar uyguladığını iddia edenlerde kendileri şeriat uyduruyorlar

yanıt0
yanıt1
Bülent:

Bir başkasının su içtiği bardaktan su içmeyenler, karısının bir başkasıyla olan ilişkisini hoş karşılayabilir... Bu kişinin hayvandan ne farkı var. Yazık.

yanıt1
yanıt0
Osman uzun:

Kesinlikle katılıyorum sana kardeşim

yanıt8
yanıt3
Sabır:

Takip edecek kadar güvenmediğin birisiyle evleniyorsan o senin bileceğin iş. Kanun karşısında herkes eşittir ve ayrı bir bireydir. Senin örfün adetin ne diyor bilemem ama böyle saçma fikirlerle ancak kafanı değiştirirsin, kanunu falan değil.

yanıt4
yanıt14
Yazık kafana:

En yakın zamanda mağaradan çıkıp medeniyete ulaşman dileğiyle

yanıt8
yanıt12
Abdülaziz hüseyin:

Herşeye Muhalefet edip insanları yobaz geri kafalı diye suçlayanlar acaba karılarını başıboş bırakıyormu yoksa bunlar bekarda elalem karısını başıboş bıraksın diye mi konuşuyor ?

yanıt10
yanıt0
Misafir:

Bir kadinin kocasindan baska ne gibi ozeli olabilir.bu ceza şu demektir.catir catir aldatin kocanizi telefondan yakalansanizda yargi sizden yana.Tum aile gemilerini sagolun yan yatirdiniz. Biz hollandadami dogduk bize bu sacma kanunlari getirirler?

49
15
yanıtYanıtla
Kurotsuchi mayuri:

Tamamen saçmalık kadın kocasından hiçbirşey saklayamaz hele ki kocasından habersiz birileriyle gizli gizli konuşuyor mesajlaşıyorsa bir kere o evlilikten ve o kadından hiçbir hayır gelmez adalet varsa kadına bunu sormalıdır kadın kocası ondan münker bir şey istemediğim sürece kocasına itaat etmek zorundadır var mı böyle bir dünya hem gizlice bişeyler yap kim bilir belki daha kötü şeyler de yapmış ki bunu takip etmek öğrenmek hangi yolla olursa olsun erkeğin en doğal hakkı sonra da erkek suçlu olacak bazı gerizekalı kızlar da ayrı yaşıyorlar diyor ulan gerzek ulan akıl yoksunu ayrı yaşasa ne olacak onu boşamış mı hayır hala karısı ondan hiçbir şey gizlemeye hakkı yok

41
20
yanıtYanıtla
Xxx:

Haklı taraf ın yazdığı doğru adam karısını aldatmış karısınında kimseyle ilişkisi yok aile yazışmaları ama tabi insanlar bilmeyince yorum yapmak kolay kadın haklı burada eğer bir hatası varsa yaşıtı biriyle evlenmemek ve de adamın şöhretine lüksüne aldanmak gerçeklerle yüzleşince önemi olmadığını öğrenmiştir

yanıt0
yanıt0
Esin Jackson:

Kadın erkeğe ittat etmek zorunda değil. Yürümüyorsa biter ilişki. İnsan insana itaat biat etmez. Anlaşır ya da anlaşamaz. Olmuyorsa boşanır bitti.

yanıt20
yanıt32
Haklı taraf:

Peki ya adam karısından gizli yurtdışında başka bir kadınla evlenmiş de bunu kadından saklamışsa? Haberleri izlemeden neden kadını suçlayıcı yorum yapıyorsun? Kimse kimsenin telefonuna eşi bile olsa casus yazılım yükleyemez.Gizli iş mi çevirmiş diye diye kaç kadın öldürüldü bu ülkede.Siz kadından emin olacaksınız diye iftira atamazsınız o kadar.. Kölen değil kimse senin.Evlilikte beyan esastır.Karsilikli güvene dayanır.Köle/efendi ilişkisi değildir.

yanıt15
yanıt13
boş yapma:

sen hangi devirde yaşıyorsun arkadaşım itaat etmek nedir ? kadınlar mal ya da eşya mıdır yallah arabistana o zaman .

yanıt11
yanıt13
Abdülaziz hüseyin:

Kadın kocasından saklı gizli halt edecek ha ! Şu arabistana gidincilerin 100 sene sonraki halini bir görseniz keşke .

yanıt10
yanıt5
abdülrezak:

kadın kölemidir ki kocasına itaat edecek? o cümlenin doğrusu karşılıklı hoş görü ile birbirlerine saygı ve sevgi ile paylaşıp bütünleşecekler. orta çağda dağda mı yaşıyorsun dana. unutma mağara adamı eğer kadın kocasından gizli bir şey yapıyorsa o koca zaten koca olmaktan çıkmış demektir. erkekler sanki melek pehh

yanıt3
yanıt1
PAŞALI:

Devleti soyan, vergi kaçıran ceza yatmıyor, Necati şaşmaz eşinin mesajlarını ele geçirdi diye ceza yatması konu oluyor. Ülkemizde Adalet yok bakanlığı var.

57
4
yanıtYanıtla
Ss:

Öyle değil adaletli hakim yok

yanıt2
yanıt1
gullusah:

Kendinden 20 yas kucuk biri ile evlenirsen böyle olur. . Sen 50 iken o daha 30

34
20
yanıtYanıtla
Lorenzo:

Cok haklısın

yanıt11
yanıt6
gullusah:

Begenmeyenler neyi begenmedi acaba?50 yasina gelen erkek ve kadin gecirecegi fiziksel psikolojik degisimlerin farkinda olmali. Yas sadece bir sayidan ibaret sözu tam olarak palavradan ibaret

yanıt9
yanıt8
Baha:

Yas 30 kadin olgun olmali yas farki ne farkeder insan sevince ,sevmeyince tabiiki o baska birde bir kadinda iffet ve namus olmayinca.bu kadar

yanıt7
yanıt4
GulsuzSah:

Neyini beğenmedik biliyormusun yorumunun, sanki adam kendi kendine zorla kızı almış evlenmiş gibi konuşuyorsun! o zaman kızda aldatacak karakterde ise kendinden 20 yaş büyük Erkeği koynuna sokmasaydı koca yapmasaydı! kendinden 5 yaş küçük erkeği kendine koca yapsaydı ne fiziksel ne psikolojik zorlanmazdı!

yanıt11
yanıt2
Hakikat:

Hz hatice annemizde peygamber efendimizden 15 yaş büyüktü. Onu ne yapıcaz..

yanıt1
yanıt1
Ak baba:

Helal olsun gülsüzşaha.

yanıt1
yanıt0
Dangara Dunga:

Bir kadının kocasından saklayacak ne gibi mesajları olur? Hakim bu soruyu sormazsa Türkiyede aile diye bir şey yok demektir? Daha neler göreceğiz neler duyacağız. . . millet manyamış resmen.

39
15
yanıtYanıtla
gıybettin:

kurtlar vadisi , kurtlar vadisi pusu, kurtlar vadisi ırak , kurtlar vadisi boşanma

38
12
yanıtYanıtla
Bikibar:

Nagehan hanımın sohbet ettiği 3.kişilerinde özel hayat ihlali söz konusu onlarda dava açabilir, toplamda 24 yıla çıkar, eee düzen böyle eşin aldatıyorsa buynuzu takıp oturacan onun özel hayatına karışamazsın, belkide kadın cinayetlerini sebebini kanunda aramamız lazım

41
7
yanıtYanıtla
ZEZ:

Konunun aldatma olduğundan emin şekilde konuşalım; bana bu adamın karısına sadık olduğunu asla aldatmadığını söyler ve buna inanır mısın?

yanıt3
yanıt13
Garip:

Yahu ne bu yaaa. Garının gizli mesajını eleşdirdim diye 12 yıl hapismi??

29
18
yanıtYanıtla
MEMATİ:

Abi öyle şey yapmaz, yaptıysa Abdülhey yapmıştır.

39
7
yanıtYanıtla
HASO:

İyiydi

yanıt8
yanıt1
mustafa:

sorması ayıptırda eşinizin cep telefonuna veya bilgisayarına bakmazsanız niye evleniyosunuz ki

39
6
yanıtYanıtla
33:

Mustafa daha önce niye düşünemedik yaaaa. Geç kaldık attık imzayı bir kere..

yanıt7
yanıt7
Gizli Saklı olmamalı:

Eşler arasında gizli saklı olmamalı. Cep telefonu şifrelerini bilip birbirlerinin telefonlarına bakmalarına izin vermelidir. Ha izin vermiyorsa eşin boşa gitsin.

38
7
yanıtYanıtla
güven ve saygı:

eşine güvenmiyorsan onun hayatına saygı duymuyorsan bence de boşan gitsin. senin gibiler ilerleyen dönemde kıskançlık krizine girip şiddete başlıyor ve sonu ölümle bitiyor.

yanıt15
yanıt20
selin:

haberi önce anlayın sonra yorum yapın. ayrılma aşamasında ve ayrı yaşıyorlar niye şifresini bilsinki

yanıt13
yanıt12
Urfalı:

Boşanma aşamasında işte neden delili olmasınki sebep belli

yanıt3
yanıt0
zafer:

Evlilik herkese göre değil. Yeteri kadar sadakatli değilseniz, anlayışlı ya da hoş görülü değilseniz biriyle evlenmeyin ki çocuğunuz olursa hayatı kararmasın.

39
5
yanıtYanıtla
gullusah:

Birde 20 yas kucuk almayan. . ileride yetemiyecegini kabul edin

yanıt3
yanıt11
Güllüsahçı:

Heryerdede yorumun var gülllüsah kadın ile akrabalığı var bunun ??

yanıt9
yanıt3
Özlem:

Kadına verilmeliydi bu hapis.aldatmasınnnn

27
17
yanıtYanıtla
Dost:

Kari koca ilişkisinde herşey şeffaftır. Bu deliller evlilik birliği içerisinde elde edilmiş oldugundan gayet de delildir ve geçerlidir. Ceza da gerektirmez.

29
14
yanıtYanıtla
Ramazan Demir:

Zaten aile birlikteliği içerisinde bu şekilde bir özel hayatın gizliliği diye bir durumun söz konusu olmadığı yargıtay kararında mevcut

40
3
yanıtYanıtla
Kadın:

Aldatan kadının hiçmi suçu yok adam aldatılıyor ortaya konuncada suç deniyor bu nasıl yasa o

40
1
yanıtYanıtla
Ahmet akbaba:

Yok kardeşim.şimdiki yasalar "iki gönül bir olursa samanlık seyran olur.diyor.anlayacağın zina yapan kadına bırak cezayı itibarsızlaştırma bile yok.inanmayacasın ama birde bonusu var .nedir dersen.ist sözl. Şöyleki kadının beyanı esastır. Diyor..memleketi ne duruma düşürdüler.yani erkek ağzıyla kuş tutsa hava.böyle olunca servet avcıları devreye giriyor.aslında bununda önemi yok.evlat bu.araba,villa değil ki.çocuğuda direkt anneye veriyorlar.sonra o çocuk üvey babasının vicdanına kalıyor.tam şeytanlık. Kalıbımı başarım.

yanıt1
yanıt0
6.FİLO:

Polat Abi ne mafyalarla, örgütle, baş ettin alayını yok ettin yanan ateş çemberinin içinden geçtin ölmedin, bir kadına eşine yeniliyorsun. Allah önce erkeği yarattı baktı erkek çok mutlu peşine kadını yarattı. Kadın milleti tehlikelidir.

31
9
yanıtYanıtla
Nok:

Karı koca arasında özel mi olurmuş.

28
12
yanıtYanıtla
HARPUTLU23:

Polat beyefendi bir Adam, içinizde onun magazinlerede Gece hayatlarıda sazda barda göreniniz varmı ?, Adamım tüm gayreti evi ve eşi deyilmi? bu kadar abuk subuk yazmakıp eleştirmeyi doğru bulmuyorum

25
15
yanıtYanıtla
tr:

adam flim yıldızı diye hata yapamazmı yada evli diye ortalıkta görünmüyor diye ahlaksızlık yapamazmı illa magazinde haber olmasımı lazım

yanıt15
yanıt8
Hatice Zehra Cihan:

Habersiz elde etmek ne demek ya ne saçma, pardon karıcığım özel mesajlarını alıp delil olarak kullanabilir miyim mi diyecekti.?

38
1
yanıtYanıtla
Turquaz:

İllegal yollar, Polat rolüne iyi kaptırmış kendisini, merak etme Polat 12 sene yatan ünlü yok sende yatmazsın

31
8
yanıtYanıtla
1907:

Oynadığı o saçma sapan rolun etkisinde kalmış bu

22
17
yanıtYanıtla
Kalıbına tüküreyim..:

Artizzzz.. Kimsin lan sen koynuna aldığına güvenmeyen aynaya BAKMALI... HER yolu denersiniz boşanmak ve tazminat vermemek için. KARAKTERSİZRS

13
25
yanıtYanıtla
Tuhaf:

Helal olsun yorumuna...su yorumu bulamadim onca insanin boş yorumları içinde..mal kaçırma telaslarindandir ,eve ses kayit cihazları yerlestirme,whatsap yazismalari kod okutturma, karaktersinliktir,karisini da dövüyormuş üstelik, kendinde ne kadar hata çıkardı acaba ,onun da yazismalarini eşi kayıt altina alabilseydi, hic ilişkisi olmamış mi, bu evlilikte, rolünü iyi yapıyor ki karda izini belli etmiyor,kadın saf ne bilsin bunun entrikali filmlerinen esinlenecegini , evde de ajan gibi calisacagini..

yanıt0
yanıt0
Ahmet akbaba:

Senin gibi karaktersizrs lerin kalıbına tüküreyim.hz hasanın münafık karısı cadı gibi birisi senin başına musallat olada gör gününü.

yanıt1
yanıt1
Yakup coktan:

Bunun suç olmaması lazım bunlar karı koca olduğuna göre ortada gizli birşey olmamalı oldumu nasıl ispatlayacak masum olan hakkını korumalı.cok yanlış eğer evli olmasalar olay farklı olurdu o zaman Necati bey haksız olurdu.demekki sezmis ve sezgilerini kontrol etmek için kendinin algıladıkları in dogrulugunu öğrenmek için mesajları okumuş çok dogal

27
11
yanıtYanıtla
adam hakkinda cok sey denir;:

ama ya bu cidden güzel ve akilli kadinlara ne demeli? Sadece ünlü diye böyle kro biriyle evlenmekten ne umuyorlar? Adamin görünüsü cok sey anlatiyor. Evlenmeyin bu tiplerle güzel ve akilli kadinlar, kendi ayaklariniz üzerinde durmayi ögrenin artik. Iki cocuk yapmayi yasam garantisi olarak görmeyin ne olur. Biraz onur, biraz gurur. Cok sey mi bu beklenen sizden?

14
24
yanıtYanıtla
Ahmet akbaba:

Kötü söz kötü insanlar içindir.dikkat ayettir. Kesin olarak kıronun sesi geliyor.bu gibi zayıf karakterliler.yüzyüze geldiğinde.bukalemuna dönüşürler.

yanıt2
yanıt3
my:

evlilik dışı hayat sürmek kendi ayaklarının üzerinde durmakmı demektir yoksa anı düşünüp aile değerlerini yok saymakmı demek gençken bunları atıp tutmak kolay yaşlandığında aynı şeyleri söylede görelim ayakta durmayı

yanıt1
yanıt1
MY arkadasa:

yorumumda evlilik disi iliskiyi onaylayan tek satir var midir, ya da aile degerlerini hice saymakla ilgili tek cümle? ben herkesin kendi egitim durumuna, aile terbiyesine ve de kafa yapisina göre saglikli evlilikler yapmasi taraftariyim. yillardir gördügüm ise tam tersi bir durum. kaba saba erkek oldugunu bile bile evlenen genc kizlar görüyorum ortalarda. ve son iste aynen böyle oluyor. atip tutmaya gelince; yillardir evliyim ve esime her konuda ve de calisarak da destek oluyorum.

yanıt3
yanıt0
İleri zekalı:

Adam halen kendini polat alemdar zannediyor

23
13
yanıtYanıtla
Sivaslı:

Milli istahbarıtımız polat alemdarın düştüğü duruma bak...

24
11
yanıtYanıtla
Avukat:

Lan yasinizdan kaç yaş küçük lerle evleniyorsunuz rezil oluyorsunuz .REZİLLER

23
12
yanıtYanıtla
Ak baba:

Lan para için yaşınızdan büyüklerle evleniyorsunuz. Plânlı tabii sonra çocukları beşeri yasaların boşluklarından faydalanıp, koz olarak kullanıyorsunuz.bu kadını böyle avukatlarda savunur. Oh ne ala memleket.

yanıt1
yanıt0
xlarge:

Hırsızın hiçmi suçu yok hakim bey. . .

28
7
yanıtYanıtla
gullusah:

bosanma asamasindalar. . evlilik birligi kalmamis. . kimse kimsenin mesajina sifresine karisamaz artik

yanıt3
yanıt25
Zurnanın ilk deliği:

Güllüşah boş boş konuşuyorsun. O resmi nikah halen geçerli. Boşanırsin ondan sonra ne bk yersen yersin. Aynı şeyi adam yapsa bir yerinizi yırtarsiniz

yanıt34
yanıt0
gullusah:

Evli bile olsa kimse kimsenin telefonuna casus yazilim yukleyemez, Suctur

yanıt0
yanıt1
REALİST:

üçüncü kişiler ile paylaşılmadığı durumda mahkemeye hakikatı otaya çıkartmak ve adaletin istismara uğratılmasının önüne geçmek adına her türlü delil kullanılabilir öncelik hak ve hakikattır sonrasında özel falan filan

30
4
yanıtYanıtla
Hak:

Kadın milleti tehikeli vallah

25
9
yanıtYanıtla
Topuz:

Sosyal medya da yapilan işler, sosyal medyada takip edilir...adam iyi yapmış... insanlar herşeyini sosyal medya da yapıyor

21
12
yanıtYanıtla
mardinli:

en başından bu kadınla evlenmesi yanlıştı zaten, aralarında 15 sene yaş farkı var. . paran var diye kalkıp kızın yaşındaki biriyle evlenemezsin, ondan sonra da böyle sıkıntılar çıkar adliye koridorları dostun olur.

22
11
yanıtYanıtla
Alper:

15 yas fark olunca cocugu yasta mi oluyor. . . biri 30 digeri 15 ise yakisik almaz. . ama kadin 30 erkek 45 olursa farketmez. . .

yanıt4
yanıt2
mardinli:

hasta mısın nesin

yanıt0
yanıt4
en:

kadinin da erkeginde telefonuna bakmak hakidir bu nasil konun

24
8
yanıtYanıtla
konyalı meczup:

ulan bu hayat polat alemdara bunu yaptıysa bize neler yapmaz

27
5
yanıtYanıtla
23:

arkadas ben bu adaletsiz dunyada adalet arayan arkadaslara sesleniyorum aynisi bir hakim veya savcinin basina gelse bu mesaj ve ses kaydini hukuksuz diye almicakmiydi

26
5
yanıtYanıtla
Alendag:

Para çok olunca her şey güzel oluyor :) Arabanın Sporu, Evin Lüksü, Kadının Genci. . . . Kendinden bilmem kaç yaş küçük birisi ile evlendi diye Erkek suçlanamaz. . . Kadın silah zoru ile evlenmedi ya. . . Yaş farkı var diye Aldatma olmaz. . . Önce gider Boşanırsın, sonra ne zıkkım yersen ye. . . ama önce yolları ayır beraberken yapamazsın!

20
11
yanıtYanıtla
gullusah:

Parasi pulu ile genc insanlarin gözunu boyamak onlari kandirmakta kolaydir . Tecrubesiz olsunki haklarini savunamasin ve hep bana muhtac olsun Kötu davranildiginda boyun buksun gibi, . . . bu yuzden yasi kusuk kisiligi tam olusmamis ve kararlarini saglikli veremiyecek cok genc insanlarin evlilige baslamasi hatadir. . Yasimiz ne kadar ilerlerse Sömuru duzeninide o kadar iyi anliyoruz

yanıt15
yanıt11
ADEM:

Zenign adami Nah sokarlar hapise

24
7
yanıtYanıtla
Ahmet akbaba:

Necati bey zoraki elde etmemiş delilleri.Gerçek Sevgi gönüllerdedir. Yaş farkı iyi insanlar için bir anlam ifade etmez.2000 lı yıllarda başlayan kurtlar vadisi, paralel devlet yapısı, haçlı entrikaları gibi konularda sanki bu günleri anlatıyor. Necati ŞAŞMAZ ve ekibini kutlarım.

21
10
yanıtYanıtla
gllusah:

Yas farki fiziklsel (yaninda babasi gibi durma)psikolojik (o yasin htiyaclarini anlamama kusak farki) biyolijik (50 yasinda sonra erkekte beliren problemler olarak) beliriyor. . Görmeyen kördur

yanıt7
yanıt8
gullusah:

Yas farki fiziklsel (yaninda babasi gibi durma)psikolojik (o yasin ihtiyaclarini anlamama kusak farki) biyolijik (50 yasinda sonra erkekteki problemler )olarak ortaya cikiyor

yanıt6
yanıt6
Edit:

Güllüsah çok cahilce bir analiz olmuş.Yemezler.

yanıt4
yanıt7
Zeze:

He ahmet sen akıllısın gülşah cahil. Kız yazmış işte kalem kalem. Hiçbir karşı argümanın yok anca hakaret edersin. Senin genç kız alma hayalin var anlaşılan. Paran var mı, gücün var mı? Hırslı bir kadına basamak olabilecek misin bakalım. . . Yaşınıza göre evlenseniz böyle ''tehlikelerden'' de korkmanıza gerek yok. Ama birilerinden faydalanmak istiyorsanız onlar da sizden faydalanacak. Tek uyanık siz değilsiniz.

yanıt9
yanıt3
İlletyus:

Sözcü gastesi diyor haberi okumaya dahi gerek yok

25
6
yanıtYanıtla
Düşünen deli:

Kendini Polat zannediyor yada emniyettekiler oyle zannediyor herkes kendini bişi zannediyor konu neydi

22
8
yanıtYanıtla
serko:

Kurtlar Vadisi Röntgen

25
5
yanıtYanıtla
1 2 3
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title