Haberler

Eşinin İşyerine Haciz Gelen Demet Akalın: Sağlam Borcu Var, Allah Kolaylık Versin

Güncelleme:

Demet Akalın, eşi Okan Kurt'un işyerine haciz gelmesi hakkında ilk kez konuşarak "Sağlam da bir borcu var, Allah kolaylık versin" dedi.

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, önceki akşam Ankara'daki bir alışveriş merkezinde konser verdi. Konser sonrası soruları yanıtlayan şarkıcı, eşi Okan Kurt'un işyerine haciz gelmesiyle ilk kez konuştu.

"SIKI BORCU VAR, ÖDÜYORLAR"

Ünlü şarkıcı, "Benim eşimle mal varlığım, her şeyim ayrı. Baya zor günler geçirdik beraber. Adam hırsız değil arkadaşlar, adam sadece borçlu. Sıkı da sağlam da bir borcu var. Ödüyorlar, Allah kolaylık versin. Hepimiz psikolojik olarak etkilendik. Eğlence işi yaptığım için zor 1-2 hafta geçti, ama şimdi iyiyim, iyiyiz" dedi.

Eşinin İşyerine Haciz Gelen Demet Akalın: Sağlam Borcu Var, Allah Kolaylık Versin

"ŞİRKETİN MAL VARLIKLARI SATILARAK BORÇLAR KAPATILACAKTIR"

Demet Akalın'ın kayınpederi Abdi Kurt ile oğulları Okan ve Ozan Kurt'a ait olan Matraş Lojistik borçlarından dolayı icralık oldu. Şirkete ait tırlara haciz getirilmesinin ardından Okan Kurt'un avukatı konuyla alakalı basın açıklaması yaparak "Ülkemizdeki döviz haraketliliğinin, sektördeki üst rekabet ve müvekkil şirkete yapılan saldırılar sonucunda, dar boğaza düşerek finansal problemler yaşamasına sebep olmuştur. Bu süreç 3 aydır başlamış durumdadır ve bu sürede Türkiye'nin devi olan bir otomotiv şirketine bütün borç kapatılmıştır. Sıralı bir şekilde şirketin bütün mal varlığı ile borçların tamamı kapatılacaktır. Bu süreç zaman yayılarak sıralı bir şekilde yapılacaktır." dedi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Demet Akalın Okan Kurt Ankara Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (81)

VATANDAŞ:

Bu nasıl evlilik 19 yıllık evliyim eşim bugün yüzüğünü verdi bozduralım diye sermaye yapacağız birde su borcunu ödeyeceğiz. Yüzükte 3 gramlık sıradan bir yüzük. Gariban ne yer, ne içer, nasıl geçinir hiç medyada haber oldu mu ? olmaz, olamaz çünkü haber değeri yoktur. Mucizeyi gerçekleştiriyoruz ama anlayana. . . aşkmış parası olmasa adamın yüzüne dahi bakmazsınız. Sahte mutluluklarınız sizin olsun. Biz aşkı da yaşarız, vatanı da koruruz. Mevlam bize bu dünyada ki sınavı başarı ile geçmeyi nasip eylesin

74
0
yanıtYanıtla
Didem:

Allah yardımcınız olsun. . Bol rızık versin, yüzünüzü güldürsün inşallah. .

yanıt10
yanıt0
VATANDAŞ:

Didem hanım ve Sinan bey, Allah sizlerden de razı olsun. Yüzüğü satıp sermaye yağacağız dedim demi sermayede ne biliyor musunuz örgü ipi ne kadar tutarsa ip alacağız eşim evde örgüden oyuncak yapacak ve satacağız İnşallah. Yüzük mü sorun değil iki ay sonra tekrar alırız sağlık olsun. Tüm garibanların Allah yardımcısı olsun. Aşkları mutlulukları daim olsun.

yanıt8
yanıt0
Paparazi:

Demet para konusunda çok hırslı tipik bayan nacizene fikrimi söyleyeyim demet gibiler evlenecek bayan değiller bunlar iyi gün dostu gibiler kötü güne kalmaz hafif kasvetli hava olsa benim kariyerim benim param benim çocuğum olurlar yanında düne kadar olanada benden bukadar derler

41
0
yanıtYanıtla
Doğruyu söyleyen ADAM:

Gidip karıya milyon dolarlık araba, yüzük, çanta vs alırsan tabi batarsın sonra yok dövizmiş yok ülke kötü gidiyormuş ondan batmış mış bırak bu işleri.

31
4
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

pahalı rüküş giyimine 2 ay ara versin borç kapanır

27
1
yanıtYanıtla
ece:

öyle bir konuşuyorki sanırsın komşu esnaf çula çaputa okadar para verip hava atacağına kocana verde işi görülsün karım yanımda desin

22
4
yanıtYanıtla
Yorumcu:

Açıklamalarında eşine maddi anlamda destek olmadığı çok aşikar. Tek başına kolaylık dilemesi,mal varlığının ayrı olduğunu belirtmesi. Kıyafetler,evler,arabalar milyon dolarlık mal varlığı var bayanın ama aşkından ölüp bittiği adamın kurtulması için çaba sarf etmiyor. Her seferinde evet borçluyum diyip eziliyor basın karşısında oda buna seyirci kalıyor. Borç ver bari adamcağıza düşük faiz ile:)

21
4
yanıtYanıtla
KİMBİLİR:

laylon evlilikler

23
2
yanıtYanıtla
ipek:

görgüsüz çirkin kaba kadın kocamın tırları diyordun gösteriş yapıyordun

23
2
yanıtYanıtla
Tüm 81 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title