Haberler

Adana'da, Eşini Ayaklarından Vuran Cani Kocadan Akıl Almaz İfade: Karımı Çok Seviyorum

Güncelleme:

Adana'da boşanma aşamasında olduğu eşini ayaklarından vuran cani koca sorgusunda, "Pişmanım, korkutmak için ateş ettim. Karımı çok seviyorum" dedi.

Adana'da boşanma aşamasında olduğu eşi Selvi G.'yi (32) ayaklarından vuran Murat G. (37) sorgusunda, "Pişmanım, korkutmak için ateş ettim. Karımı çok seviyorum" dedi. Talihsiz kadın hastaneye kaldırılırken, Murat G. emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

AYRI YAŞAYAN ÇİFT KONUŞMAK İÇİN BULUŞTU

Olay, 21 Eylül'de Çukurova ilçesi Huzurevleri Mahallesi 77002 Sokak'taki apartmanda meydana geldi. Sorunları nedeniyle bir süredir ayrı yaşayan 10 yıllık evli, 2 çocuk sahibi Selvi ve Murat G. çifti, konuşmak için bir arkadaşlarının evinde buluştu.

EŞİNİ 2 BACAĞINDAN VURDU

Burada çift arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine belindeki tabancayı çıkaran Murat G., eşini her iki bacağından da vurarak yaraladı.

TALİHSİZ KADIN HASTANEYE KALDIRILDI

Olayın ardından Murat G., otomobiline binerek uzaklaştı. İhbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sandalye sedye ile 10'uncu kattaki evden indirilen Selvi G., hastaneye kaldırılarak tedaviye alındı.

Adana'da, Eşini Ayaklarından Vuran Cani Kocadan Akıl Almaz İfade: Karımı Çok Seviyorum

CANİ KOCA 2 GÜN SONRA YAKALANDI

Selvi G.'nin hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Olaydan bir gün önce Selvi G.'nin Bağlar Polis Merkezi'ne giderek şikayette bulunduğu ortaya çıktı. Murat G.'yi her yerde arayan ekipler, şüphelinin kaçtığı otomobili annesinin merkez Çukurova ilçesi Toros Mahallesi'ndeki evinin otoparkında buldu. Apartmanın 8'inci katındaki evin zilini çalan ekipler, içerinden bir cevap alamayınca Özel Harekat Şube Müdürlüğü'nden yardım istedi. Adrese sevk edilen 3 özel harekat timi, koç başıyla kapısını kırarak girdikleri evde kimseyi bulamadı. Ekipler takip ettikleri Murat G.'yi saklandığı yerde 2 gün sonra yakaladı.

Adana'da, Eşini Ayaklarından Vuran Cani Kocadan Akıl Almaz İfade: Karımı Çok Seviyorum

"KARIMI ÇOK SEVİYORUM, PİŞMANIM"

Olayın ardından sorguya alınan Murat G., "Eşim bana, 'Senin sunduğun imkanları herkes sunar. İhtiyaçlarımı karşılayamaz duruma geldin' dedi. Ben de o anlık öfkeyle, ateş ettim. Pişmanım, korkutmak için ateş ettim. Karımı çok seviyorum"dedi. Murat G. emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Çukurova Eylül Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title