Haberler

Eşini ve 3 Çocuğunu Arıyor

Mersin'de bir kişi 3 gündür haber alamadığı 16 yıllık eşi ve 2 çocuğunu arıyor.(9) ile öpüşerek ayrıldığını söyledi.

Mersin'de bir kişi 3 gündür haber alamadığı 16 yıllık eşi ve 2 çocuğunu arıyor.

Merkez Toroslar ilçesinde yaşayan Musa Sarı (38), 3 gün önce sabah saatlerinde işe gitmek üzere evden eşi Nurdan (35) ve çocukları Ayşe (14), Kübra

(9) ile öpüşerek ayrıldığını söyledi.

Gün içerisinde çocuklarının okula gittiğini anlatan Sarı, akşam saatlerinde de eve döndüğünde kimseyi bulamadığını belirtti.

Bir süre bekledikten sonra polise başvurarak kayıp ilanı verdiğini dile getiren Sarı, şöyle devam etti:

"Çevreden edindiğim bilgilere göre, eşim son olarak öğle saatlerinde en büyük kızım Ayşe'nin erkek arkadaşı O.C.T. (17) ile evin çevresinde görülmüş. Tahminime göre de o buluşmadan sonra çocuklarım okuldan alınmış ve bir daha kimse görmemiş. Eşimin ve çocuklarımın akıbetini merak ediyorum. Tek umudum yeniden mutlu aileme kavuşabilmek. Bunun için herkesten destek istiyorum."

16 yıllık evli olduğunu ifade eden Sarı, "Evde herhangi bir sorunumuz yoktu. Neden böyle bir şey oldu anlam veremedim. Kayıp olayından öncede evde en ufak bir tartışma bile olmamıştı. En büyük korkum eşimin ve çocuklarımın başına bir şey gelmesi " diye konuştu.

- MERSİN

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title