Haberler

Eşini Oklavayla Döven Kocadan Pişkin Savunma: 4-5 Kez Vurmuş Olabilirim Ama Darp Etmedim

Güncelleme:

İzmir'de karısına "Odaya geç, soyun" deyip oklava ile öldüresiye döven koca çıkarıldığı mahkemedeki savunmasında "Ayağı kapıya takılınca yere düştü. Parmağını kırdı. 4-5 kez elimle vurmuş olabilirim ama darp etmedim" dedi.

İzmir'in Buca ilçesinde, eşi S.C.'yi yumruklayıp, oklava ve kemerle döverek parmağını kırdığı iddiasıyla tutuklanıp, hakkında dava açılan Uğur C.'nin yargılanmasına devam edildi. Uğur C., duruşmasında savunmasında, "Eşimin ayağı kapıya takılınca yere düştü. Parmağı ondan kırıldı. 4-5 kez elimle vurmuş olabilirim, ama darp etmedim" dedi.

Buca'nın Çamlıpınar Mahallesi'nde yaşayan S.C. (30), iki çocuğunun babası Uğur C.'den (36) şiddet gördüğü gerekçesiyle geçen yıl 9 Ağustos'ta, evi terk etmeye karar verdi, başka bir yere taşınmak için mahalledeki emlakçıdan ev bulması için yardım istedi.

KARISINI TANINMAZ HALE GETİRDİ

Uğur C., tanımadığı bir numarayla eşinin mesajlaşmasını gördü. İddiaya göre Uğur C. eşine, "Sen kiminle mesajlaşıyorsun, odaya gir, oklavayı al, soyun" dedi, S.C. de korkudan denileni yaptı. Odaya giren Uğur C., yatakta uzanan eşini önce yüzüstü ardından sırtüstü yatırarak oklava ile dövmeye başladı. S.C., eşine karşı koymak için elini uzattığında parmağı kırıldı. Dayak sırasında oklava da kırıldı. Uğur C. bu kez S.C.'yi yumrukladı, pantolonun kemerini çıkarıp dövdü. S.C.'nin bacaklarının ön ve arka tarafı, kalçası, bilekleri oklava ve kemer darbeleri nedeniyle tanınmaz hale geldi, dudağı patladı.

DAYAKÇI KOCA HAKKINDA 27 YILA KADAR DAVA AÇILDI

Olayın ardından darp raporu alan S.C., bir yakını ile polis merkezine gidip şikayetçi oldu. Gözaltına alınan Uğur C., savcılık sorgusunun ardından serbest kaldı. S.C.'nin avukatı Erdal Benice sanığın serbest kalmasına itiraz edip, müvekkilinin içler acısı halinin fotoğraflarını da dilekçesine ekledi. Bunun ardından Uğur C. hakkında yakalama kararı çıkarıldı. Olayı hatırlamadığını, tartıştıklarını, sonra da yatıp uyuduğunu söyleyen Uğur C., bu kez tutuklandı. Uğur C. hakkında, 'kasten ağır yaralama', 'eziyet çektirme', 'kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' ve 'hakaret' suçlarından toplam 7 yıl 3 aydan 27 yıl 3 aya kadar hapis cezası istemiyle İzmir 32. Asliye Ceza Mahkemesi'nde dava açıldı.

Davanın bugünkü duruşmasına tutuklu sanık Uğur C., Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü avukatı Neslihan Ersoy Sevindik ve tarafların avukatları katıldı. Olayın mağduru S.C. ise duruşmaya gelmedi. Tanık olarak dinlenen sanığın annesi Perihan C., "S.C. benim 15 yıllık gelinimdir. Kendisini çok severdim. Ama son zamanlarda çok değişti. Araya bir soğukluk girdi. Giyim kuşamı değişti. Aşırı makyaj yapmaya başladı. Ben oğlumu aldattığını gözümle görmedim, fakat küçük gelinim bana anlattı" dedi.

ŞİKAYET ETTİKLERİ KİŞİYİ TANIK GÖSTERDİLER

Sanığın avukatı Seyde Dilşat Uysal, müşteki S.C.'nin mesajlaştığı kişi olduğu iddia edilen Bülent isimli kişiyle aynı motosiklet üzerinde görüldüğünü, tanıkların olduğunu belirtti. S.C. ile bu kişinin motosiklet üzerinde giderken güvenlik kamera görüntülerinin de olduğunu söyleyen Uysal, bunları mahkemeye sundu. S.C.'nin avukatı Erdal Benice ise, karşı tarafın tanık olarak gösterdiği F.A.A.'nın güveni kötüye kullanma suçundan hakkında soruşturma bulunduğunu ve bu kişiyi şikayet eden kişilerin ise sanığın akrabaları Onur C. ile Kübra C. olduğunu söyledi. Tanığın aileden biri olduğunu ifade eden avukat Benice, F.A.A.'nın tanık olarak dinlenmemesini talep etti. Mahkeme de F.A.A.'nın tanık olarak dinlenmesi talebini reddetti.

"İFTİRAYA UĞRADIĞIMI ANLADIM"

Sanık Uğur C. ise suçunu itiraf ederek, olaydan pişmanlık duyduğunu ve eşinden özür dilediğini belirtti. Oklavayla eşinin parmağının kırılması iddiasının gerçeği yansıtmadığını öne süren Uğur C., "Olay günü eşimin telefonuna 74 mesaj geldi. Kendisine bunu sorduğumda beni Bülent diye biriyle aldattığını söyledi. Ayrıca 'Sen erkek misin' diyerek küfür etti. 4-5 kez elimle vurmuş olabilirim, ama darp etmedim. Parmağını da kapıya takılıp yere düştüğü için kırdı. Dosyadaki fotoğrafları görünce iftiraya uğradığımı anladım. Keşke o gün evi terk etseydim" dedi.

Mahkeme heyeti sanığın tutukluluk halinin devamına karar verip, dosyadaki eksikliklerin giderilmesi için duruşmayı erteledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

İzmir Buca Cinsellik 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (113)

Adapazarli:

Boyle rezil ve siddet yanlisi ulkede yasamadigim icin cok mutluyum. Pisliyinde bogul turkiye

5
18
yanıtYanıtla
küçük emrah:

bunu ülkeye niye mal ediyon o malsa eğitimsizse ülkenin suçu ne , dünyanın heryerinde bunlar oluyor malesef önlemenin tek yolu önce aile eğitimi sonrada çevre etkileri. sende yaşadığın yerde mutlu umaram orda da yandaş dışlanmış vatadaş muamelesi görmüyosundur.

yanıt4
yanıt1
Tuğba:

Türkiye''nin her bir metrekaresine kurban olun siz. Böyle adi insanlar var diye benim güzel ülkemi karalayamazsınız. Buna izin vermeyiz . . . . . . . .

yanıt4
yanıt1
fatma:

Belliki pkk yandaşı. . Sende diğer köpekler gibi geberirsin inşallah. . . . . .

yanıt1
yanıt0
YA HU:

AİLE BÜTÜNLÜĞÜNÜ BOZAN KİŞİ KESİNLİKLE SUÇLUDUR BENCE KADIN SUÇLUDUR ÇÜNKÜ ALDATARAK VE BUNU İFADE EDEREK KOCASINA ZATEN AİLE BÜTÜNLÜĞÜNÜ BOZMUŞTUR KOCASININ YAPTIĞI ELBETTE KADININ YAPTIĞI GİBİ DOĞRU DEĞİLDİR KADIN NEFSİNE UYMUŞ ALDATMIŞ ADAM NEFSİNE UYMUŞ ŞİDDET GÖSTERMİŞ İLAHİ ADALET TECCELLİ ETMİŞTİR.

3
19
yanıtYanıtla
Ayşe:

Ya iftiraysa?. . . İlahi adalet ancak allah tarafından tecelli ettirilebilir, kendi yarattığı kulları değil. Kadını mahkemeye verip boşanmak isteseydi beyefendi, dayak kadar ilkel, dayak kadar insanlık dışı bir çözüm olablir mi. Sizin eşinize biri bir sebep bulup bunu yapsa? ya da kızınıza kocası. . . Hak yerini dayakla bulmaz:(

yanıt3
yanıt0
mert çırpanlı:

kızın var ise yada kardeşin senin ilahi adalet anlayışın bir gün onlarada yansıma dileği ile.

yanıt4
yanıt0
LLL:

Namusunu bilen bi kadın kendini bu şekilde teşir etmez

12
9
yanıtYanıtla
adnan:

Karınızın sizi aldattığını ve dönüp size ''sen erkek misin seni aldatıyorum'' dediğini düşünün seevgilisiyle uygunsuz fotoları size göstersin bakalım siz ne yapcaksınız? (Şiddeti savunmuyorum ama bunu bir erkek bir kadına yapsa bile bazı durumlarda cinayetle sonuçlanabilir, yapması gereken çıkıp evden boşanma davası açmaktı ama kaç kişi bunu yapabilir tartışılır bilip bilmeden araştırmadan peşin hükümlü olmayın)

15
5
yanıtYanıtla
ömer:

SONUNA KADAR KATILIYORUM KARDEŞİM SANA. . . Allah kimsenin başına vermesin. . . .

yanıt5
yanıt1
Tüm 113 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title