Haberler

Eşini Boğarak Öldüren İşsiz Cani Koca, Cesedin Başında Ağlarken Yakalandı

Güncelleme:

Gaziantep'te sağlık sorunları nedeniyle işsiz olan cani koca, eşini elleriyle boğarak öldürdü. Cani koca, öldürdüğü eşinin başında ağlarken yakalandı. Çiftin engelli kızları ise akrabalarının yanına gitti.

Gaziantep'te sağlık sorunları nedeniyle işsiz olan Ahmet Kocaoğlan (50), 14 yıllık evli olduğu 1 çocuk annesi eşi Saadet Kocaoğlan'ı (49) elleriyle boğarak öldürdü. Polis tarafından öldürdüğü eşinin başında ağlarken bulunan Kocaoğlan, tutuklandı.

Olay, geçen Cumartesi günü saat 19.00 sıralarında, Hasırcıoğlu Mahallesi'nde meydana geldi. Yaklaşık 14 yıllık evli olan ve 1 engelli kızları olduğu öğrenilen Ahmet Kocaoğlan ile eşi Saadet Kocaoğlan, 1 ay önce satın alarak taşındıkları evde bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı.

ÖNCE DÖVDÜ SONRA ÖLDÜRDÜ

İddiaya göre, Ahmet Kocaoğlan, eşini döverek hareketsiz kalıncaya kadar elleriyle boğazını sıktı. Gürültüyü duyan komşuların ihbarıyla olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık görevlileri, Saadet Kocaoğlan'ın olay yerinde öldüğünü belirledi.

YATAĞIN BAŞINDA AĞLARKEN YAKALANDI

Eşini boğarak öldürdükten sonra yatağın başında ağlarken polis tarafından gözaltına alınan Ahmet Kocaoğlan emniyete götürüldü. Saadet Kocaoğlan'ın cansız bedeni ise otopsi için Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.

ENGELLİ KIZLARI GERİDE KALDI

Kocaoğlan'ın cenazesi otopsinin ardından yakınları tarafından toprağa verildi. Çiftin engelli kızlarının ise akrabalarının yanına gittiği bildirildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Ahmet Kocaoğlan, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Gaziantep Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (12)

serkan:

hanı.krız.yokto.yalanınız.batsın..

24
5
yanıtYanıtla
Antepli:

ALLAH RAHMET EYLESİN SOSYAL VE EKONOMİK DURUM KİŞİYİ BU HALE GETİRMİŞTİR

13
1
yanıtYanıtla
gercek suclu kadınlarınız:

Cinayetlerin ortak nedeni geçim sıkıntısı diyen sanal beyinli; asıl neden kadınların açgözlülüğü ve ahlâksızlığından ibarettir. Bir düğün yapacaksın onu al bunu al şu kadar altın bu kadar para yok düğünü şu salonda isterim evin varmı araban varmı yoksa al vs. . . adamda gerdeğe girecek hal mi kalır? Hadi kaldı yanlışlıkla çocuk da olursa ömrün bitti. . . Al çocuğu kaç ananın evine (Sebep de hazır: şiddete maruz kalmıştır kesin) ondan sonra gelsin paralar gelsin cinayetler. . .

3
9
yanıtYanıtla
DERMANBEYYY:

saçmaladın. . . film senaryosu gibi oldu. . hatta buna dizi de çekilir

yanıt2
yanıt0
GERCEK SUCLU KADINLARINIZ:

Neyine saçmalayacam bizzat yaşadıklarım bunlar, çevremde de benzerlerini yaşayan tonla insan var aç gözünü de gerçekleri gör biraz. Aynen böyle olmuyor mu¿

yanıt1
yanıt0
co hart:

bunların hepsi hükümetin sucu suriyelilere verecegi yardımı bunlaraversin. Onlar yüxünde cogu insan issiz ya işine geldijkleri gibi konusuyorlar evet onların yuzunde hersey bıktık usansıık yeter ya

8
3
yanıtYanıtla
SUSKUN PİR FANİ:

Arkadaşlar tek taraflı konuşmuyorum Kadınların çenesi durmuyorkiiii ya bi susun bi susun ya susmassanız Allah muhafaza sonu böyle kötü bitiyor işte o engelli çocuğa kim bakacak kim Anne baba gibi kimse bakamaz

3
6
yanıtYanıtla
BİR ZAMANLAR KOZAN:

Her aileye pskiyastri verilsin tvlerde dangalak diziler yerine egiitici ögretici yayinlar yapilmali artik halkin ruh sagligi bozuk

8
0
yanıtYanıtla
Mehmet:

Lan kadınları öldüre öldüre evleneceğim kadın kalmadı

4
3
yanıtYanıtla
ogun:

Mal Herif

4
3
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title