Haberler

Eşi ve Oğlunu Öldürdükten Sonra Vurularak Yakalanan Şüpheli Sorguda

ADIYAMAN'da, uyurken oğlu ve yemek yaparken eşini öldüren ardından jandarmayla girdiği çatışmada yaralanarak yakalanan Bekir Avcı (66), tedavisinin ardından taburcu edildi ve sorgulanmak üzere İl Jandarma Komutanlığı'na götürüldü.

Bekir Avcı, 1971 yılında eşi Fatma ile oğlu Mustafa'yı tabancayla öldürdüğü için girdiği cezaevinden 1974 yılında çıkarılan genel af ile salıverildi. Cezaevinden çıktıktan sonra ikinci kez evlilik yapan ve ardından ayrılan Bekir Avcı, 1991 yılında teyzesinin oğlu Mustafa Avcı'yı tabancayla öldürerek yeniden cezaevine girdi. 2 yıl cezaevinde kalan Avcı, daha sonra akli dengesinin yerinde olmadığına yönelik rapor ile serbest kaldı.

Cezaevinden çıktıktan sonra Emine Orki ile dini nikah kıyarak beraber yaşamaya başlayan Bekir Avcı, geçen 24 Eylül günü Güzelyurt köyündeki evinde ilk olarak Sivil Havacılık Bölümü eğitimi için Iğdır'a gidecek olan ve uyuyan oğlu Enes'i (19), ardından mutfakta yemek yapan eşi Emine Orki'yi (56) tabancayla vurarak öldürdü. Çifte cinayetin ardından Bekir Avcı kayıplara karışırken, tabanca sesini duyanların ihbarıyla olay yerine gelen jandarma anne ve oğlun cansız bedenine ulaştı.

Olayın ardından yakalanması için çalışma başlatan jandarma, başka kişileri vurmak için köye gelen Bekir Avcı'yı 'teslim ol' çağrısına silahlı karşılık verince çıkan çatışmada yaralı olarak ele geçirdi. Köylülerin linç etmeye kalktığı ve jandarmanın engellemesinin ardından ambulansla Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Avcı, tedaviye alındı. Bir haftadır hastanede tedavi gören Bekir Avcı, bu sabah doktorlarının onayıyla taburcu edildi. Bugüne kadar 2 eşi, 2 oğlu ve bir akrabasını öldüren Bekir Avcı, taburcu edilmesinin ardından jandarma tarafından gözaltına alınarak sorgulanmak üzere İl Jandarma Komutanlığı'na götürüldü.

- Adıyaman

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Adıyaman Jandarma Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir? Fatih Sultan Mehmet kardeşlerini öldürdü mü? Erdoğan'dan öğretmen ataması son dakika açıklaması! Öğretmen ataması ne zaman, kaç tane, hangi branşlarda yapılacak? Barcelona PSG maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona PSG maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Borussia Dortmund Atletico Madrid maçı CANLI izle! 16 Nisan Dortmund A.Madrid Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title