Haberler

Eşi ve Bebeği Gözü Önünde Azgın Sulara Kapılıp Boğuldu

Muğla'nın Dalaman İlçesi'ne bağlı Gürleyik Köyü'nde, 7 aylık bebeği Ceylin Şahin'i bezle sırtına bağlayıp üç gün önce kiraladıkları eve eşya taşırken, üstünden geçtiği ahşap köprüde dengesini kaybeden 37 yaşındaki Bircan Şahin, Çal Deresi'nin azgın sularına kapıldı. Gözü önünde eşi ve bebeğinin sulara kapılan Mehmet Şahin, önce bebeğinin cesedine ulaştı, eşinin cesedi ise 5 kilometre uzaklıkta bulundu.

Olay, Dalaman İlçesi'ne bağlı Gürleyik Köyü'nde bugün saat 15.30 sıralarında meydana geldi. Fethiye İlçesi'ne bağlı Üzümlü Köyü'nde yaşayan Mehmet Şahin 3 gün önce, Dalaman İlçesi Gürleyik Köyü'nde bir ev ve alabalık çiftliği kiraladı. Üzümlü Köyü'nden eşyalarını Gürleyik Köyü'ndeki eve taşıyan Mehmet Şahin, bugün de eşya taşımaya devam etti. Eşine yardım eden Bircan Şahin, 7 aylık bebeği Ceylin Şahin'i sırtına bezle bağlayıp eve eşya taşımaya başladı. Çal Deresi'nin diğer tarafındaki eve gitmek için ahşap köprünün üstünden geçen Bircan Şahin, eşinin gözü önünde, biranda dengesini kaybedip yağmur nedeniyle debisi yüklesen derenin azgın sularına düştü.

Eşinin azgın sularda sürüklendiğini görünce bağırıp komşularından yardım isteyen Mehmet Şahin, dere yatağına inip eşi ve çocuğunu aramaya başladı. Jandarma haber veren köylüler de yardıma koştu. Mehmet Şahin ve köylüler, köprünün bulunduğu yere yaklaşık 300 metre uzaklıkta 7 aylık Ceylin Şahin'in cesedine ulaştı. Talihsiz baba evladının cansız bedenini görünce sinir krizi geçirdi.

ANNENİN CESEDİ 5 KİLOMETRE İLERDE BULUNDU

Bölgeye gelen jandarma ekipleri de arama çalışmalarına katılırken, Ceylin bebeğin cesedi dere yatağından çıkartıldı. Azgın sulara kapılan anne Bircan Şahin'in bulunması için Arama Kurtarma Derneği'nden (AKUT) de yardım istendi. Dere yatağında aramalarını sürdüren jandarma ekipleri ve köylüler olay yerine yaklaşık 5 kilometre uzaklıkta talihsiz kadının da cesedine ulaştı. Acı haberi alan Şahin ailesi olay yerinde sinir krizi geçirdi.

Bu arada olayı öğrenen, Dalaman Kaymakamı Yılmaz Şimşek ve Belediye Başkanı MHP'li Sedat Yılmaz da olay yerine gelip bilgi aldı. - Muğla / Dalaman

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Dalaman Üzümlü Muğla Çal Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title