Haberler

Darp Ettiği Eşi Terk Edince Kayınpederinin Evi Önünde Kendini Yaktı

Güncelleme:

Adana'da Zafer Y. adlı vatandaş, eşinin ayrılmak istediğini öğrenince, kayınpederinin evinin önüne gidip üzerine benzin dökerek kendini ateşe verdi.

Adana'da darp ettiği eşi tarafından terk edilen Zafer Y., eşini bir türlü ikna edemeyince kayınpederinin evinin önünde, üstüne benzin dökerek kendini ateşe verdi.

EŞİNİ İKNA EDEMEDİ

Olay 24 Haziran günü saat 21.00 sıralarında meydana geldi. Zafer Y.'nin 10 yıl önce evlendiği eşi S.Y., kendisini darp ettiğini ileri sürerek eşinden boşanmak isteyip babasının evine gitti. Zafer Y. eşiyle birkaç kez konuştu ancak onu ikna edemedi.

BARIŞMAK İSTEDİ, KARŞILIK BULAMAYINCA KENDİNİ YAKTI

24 Haziran günü de kayınpederinin Yavuzlar Mahallesindeki evinin önüne giden Zafer Y. eşiyle yeniden konuşup barışmak istedi. Ancak, darp edildiğini belirten S.Y karşılık vermeyince bu kez yanında getirdiği benzini üzerine dökerek kendini ateşe verdi.

ÇEVREDEKİLER TARAFINDAN SÖNDÜRÜLDÜ

Olayı gören vatandaşlar bir yandan polis ve sağlık ekiplerine haber verirken, bir yandan da Zafer Y.'yi üzerine su dökerek söndürmeye çalıştı. Bir süre yanan Zafer Y. vatandaşların yardımıyla söndürüldükten sonra Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Vücudunda ağır yanıklar olan Zafer Y.'nin durumunun ağır olduğu, tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title