Haberler

Eşi Okan Kurt'un Şirketlerine Haciz Gelen Demet Akalın, 500 Bin TL'lik Saat Aldı

Güncelleme:

Eşi Okan Kurt'un iş yerine haciz gelmesiyle evliliklerinde zor günler geçiren şarkıcı Demet Akalın, konserlerden kazandığı parayla kendisine 500 bin TL'lik saat aldı.

Lojistik şirketi olan ve DJ'lik yapan eşi Okan Kurt'un 100 milyon TL borcu olduğu söylenen Demet Akalın, yoğun geçen yaz konserinde kendini ödüllendirdi. Demet Akalın, beach ve gece kulüpleri sahneleri sonrasında kendine 500 bin TL değerinde bir saat aldı.

İCRA BORÇLARINI UNUTTURAN LÜKS SAAT

Lüks marka kıyafetlere ve çantalara verdiği paralarla dikkat çeken şarkıcı, Engin Altan Düzyatan, Nusret Gökçe, Arda Turan, Burak Yılmaz, Alişan, Burcu Esmersoy ve Burak Özçivit gibi isimlerin kullandığı 500 bin TL değerinde olan Patek Philippe Geneve Nautilus siyah kadran altın kaplama saat aldı.

Eşi Okan Kurt'un Şirketlerine Haciz Gelen Demet Akalın, 500 Bin TL'lik Saat Aldı

Eşi Okan Kurt'un Şirketlerine Haciz Gelen Demet Akalın, 500 Bin TL'lik Saat Aldı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Demet Akalın Okan Kurt Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (30)

Ytas:

Simdi 500 bınteleye saat aliyosunuz iyi marka takıntısı iyi cogunuz yaslanın ca acından oluyo mustak boylelerıne çoğumuz 1. 25 ekmek alamıyor Allah ıslah etsin sizi ve sızın gıbılerı

30
0
yanıtYanıtla
TemuRlenK:

bu kadın kadar görgüsüz birisi olamaz bence

18
1
yanıtYanıtla
Can Dal:

Arkadas, bu kadin bu adamla evli deyilmi?!? Hukuken sirketlerine Haciz geliyorsa, ozaman bu kadinininda Hacize dahil olmasi lazim. Ama eger bizim ''Adalet'' olmayan Adaletbakanligi bisey yapamiyorsa, ozaman o is baska.

12
3
yanıtYanıtla
SAN DAL:

ÇOK APTALSINIZ YA. . HAYATINDA ''KAR YÜRÜ İZİNİ BELLİ ETME''DİYE BİR ŞEY DUYMADIN MI?FOTOĞRAFTAKİ SAATİN 500 BİN LİRALIK OLDUĞUNA İNANACAK KADAR. . . . ???? SONRA ADALET OLMADIĞINA NEREDEN HÜKMETTİN?BU KİŞİLERİN DAVA DOSYANI SEN Mİ TAKİP EDİYORSUN?SAZAN MEVSİMİ 1 EYLÜLDE BAŞLIYOR. ACELE ETME CAN!

yanıt4
yanıt2
ALIR VERMEZ:

Bir saat almış ama kocasına bir saat vermez bunlar :))

11
1
yanıtYanıtla
çukur:

ölse de helva yiyek. . .

7
5
yanıtYanıtla
IYI:

Sadece kadın BAYA çirkin

10
1
yanıtYanıtla
Gul:

Gorgosuz aldiysan aldin be ayip sow yapma.bir dilim ekmege muhtaclar var yazik be gunah.bu bollugun birgun yokluguda var.allahin gucune gider alir elinden

9
0
yanıtYanıtla
Oguz saatcı:

Arkdaslar o saatı ben kendım satdım demet hanıma .kendısısıde bana bır saat verd......!!:))

1
8
yanıtYanıtla
...:

allah akıl fıkır versın elbet onun da bu camıden adı sılındıgınde o almıs oldugu markaları satmazsa ben de neymm.

9
0
yanıtYanıtla
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title