Haberler
Güncelleme:

Park halindeki araca çarpan sürücünün yanındaki kişi yola savruldu! O anlar kamerada

İstanbul Esenyurt'ta park halindeki otomobile arkadan çarpan sürücünün yanında oturan kişi yola savruldu. Kameralar tarafından saniye saniye kaydedilen olayda şans eseri yola savrulan kişiye bir şey olmadı. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (18)

Parking:

yolun ortasına araba park edilir mi ya! çarpanın sucu yok.

14
0
yanıtYanıtla
GUEST:

Böyle bir park şekli yok arkadaş. sol şerit boştu oraya parketseydiniz daha mantıklıydı. Arkadan gelen araç sizin yüzünüzden kaza yaptı. Yazık oldu geçmiş olsun.

7
0
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

Evinizde kullandığınız hangi eşyayı bu Osmanlı medeniyeti icad etti? Yok mu? Ah şu gavurlar hep onlar engelledi yoksa Abdülhamid han aya roket gönderecekti

4
3
yanıtYanıtla
Cevap:

Hahhaa hiç güleceğim yoktu ! :D :D :D

yanıt0
yanıt2
Sümbüllü:

Otomobil icad edemediği için emniyet kemerini de bilemez çünküm padişah efendimiz bilirdi Osmanlıda..şimdi özendiği Osmanlı hiçbir icad yapamadığı için 600 sene önce sizi kol gücü ile yenmiştik masalını anlatır. Ama hala uçak yapamaz. Belki ejderhası var?

4
2
yanıtYanıtla
Dahaneler:

Babayın yolu gibi rasgele her yerde durulmaz

6
0
yanıtYanıtla
Frk:

Kazaya sebebiyet veren park halindeki araçtan ziyade makas atan taksicidir

6
0
yanıtYanıtla
adil:

o kadar boş yer var sen yolun 1 şeridini kapat kaza geliyorum diyor zaten ve gelmiş

6
0
yanıtYanıtla
..:

hatalı park

6
0
yanıtYanıtla
Egemen:

Yak dörtlüleri yol ortasında dur....ne güzel

5
0
yanıtYanıtla
adil:

taksici sıkıştırıyor dikkat edin aniden sağa geçip şerit ihlali yapıyor

5
0
yanıtYanıtla
İkisinde de suç var:

Birisi, orada kırmızı arabanın önünde yer varken yolun ortasında durmuş. Kaldırıma tam yanaşsa bu kaza olmazdı. Diğeri de işlek caddede son sürat gittiği için suçlu.

5
0
yanıtYanıtla
serano:

taksici ölüme sebebiyetten ceza almalı.

4
0
yanıtYanıtla
SARI TAKSİ:

O aracın kaza yapmasına sebep olan sarı renkli taksi. Kimse onu görmüyor mu, adam kaza yapan aracı sıkıştırmış, önündeki beyaz taksinin sağından geçerek kazaya sebep oluyor. Bu terbiyesiz ahlaksızın yakalanması gerek.

3
0
yanıtYanıtla
park:

hatalı park eden dana senin ve senin gibi dana olan ve makas atmaya kalkan taksıcı yuzunden bu kaza

2
0
yanıtYanıtla
Pelerinli Itfaiyeci:

1600 yıldır sakız orucu bozar mı diye soranlar hiç-bir icad yapmadığı için ceza ile kemer takar. Kemeri bilmez çünkü otomobili gavur icad etti. Dua edince korunur sanır büyücüye gider yeni adı üfürükçü Hocadır. Onunla Allah torpil yapar korur bu cahili. Ayasofya açılınca da aynı hisleri yaşar. Medeniyetten nasibini alamaz çünkü kafası düşünce üretemez. Hafız olur ezberden okur düşünemez. Uzaya gidemez , uçak yapamaz buzdolabı, çamaşır makinesi, cep telefonu icad edip üretemez. Gavur yapar o eYyyy Batı diye bağırır. Çünkü imanı var.

0
1
yanıtYanıtla
Yahya:

Hollywood filmleri türkiye''de çok var.

1
0
yanıtYanıtla
SÜPER:

Şu açıcan bakmak lazım, symbol orada durmasaydı bu kaza olmayacaktı, symbol 0 kusurlu çünkü 2 şeritli gidişli yolun 1 şeridini kapatmış işaret lamba da yok, geçmiş olsun bir daha öyle yerlerde durmaz artık, akıllanması için yaşaması lazım.

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title