Haberler

Esenyurt'ta Hayırseverlerin Yaptırdığı Hastane Törenle Açıldı

Esenyurt'ta Belediye ve Hayırseverler İş Birliği ile Yapılan Hastane, Uluslararası Kızılay ve Kızılhaç Dernekleri Federasyonu Yetkililerinin de Katıldığı Törenle Açıldı.

Esenyurt'ta belediye ve hayırseverler iş birliği ile yapılan hastane, Uluslararası Kızılay ve Kızılhaç Dernekleri Federasyonu yetkililerinin de katıldığı törenle açıldı.

Esenyurt Belediyesi ve hayırseverler tarafından yaptırılan Esenyurt Hale İshakoğlu Kızılay Hastanesi'nin açılış törenine Kızılay Genel Başkanı Tekin Küçükali, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, AK Parti İstanbul Milletvekili İdris Naim Şahin, Yakuplu Belediye Başkanı Şahver Çolak ve Uluslararası Kızılay ve Kızılhaç Dernekleri Federasyonu yetkilileri katıldı.

Folklor grubunun gösterisinin ardından Necmi Kadıoğlu, Tekin Küçükali ve Kızılhaç yetkilileri konuştu. İsmi hastaneye verilen Hale İshakoğlu'nun da aralarında bulunduğu 16 hayırsevere Esenyurt Belediyesi ve Kızılay tarafından plaket verildi.

Arsası Esenyurt Belediyesi'ne ait belediye-hayırsever iş birliği ile yapılan 30 yataklı hastane, 6 milyon YTL'ye mal oldu. 4 bin 500 metrekarelik alana kurulu 5 katlı hastane, hastalar için sağlık hizmeti verecek şekilde tam donanımlı yapıldı.

(CG-ED-HO-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title