Haberler

Boşanmak İstediği Kocası Tarafından Kurşun Yağmuruna Tutulan Talihsiz Kadın, Hayatını Kaybetti

Güncelleme:

Esenyurt'ta, boşanma davaları sürerken eşinin silahlı saldırısına uğrayan talihsiz kadın hayatını kaybetti.

Esenyurt'ta, boşanma davaları süren eşi tarafından silahlı saldırıya uğrayarak ağır yaralanan Derya Çolak hayatını kaybetti. Olaydan sonra intihara teşebbüs eden Vedat H.'nin ise tedavisi sürüyor.

NE OLMUŞTU?

Esenyurt Talatpaşa Mahallesi 1008 Sokak'ta, 9 Nisan'da meydana gelen olayda, işe gitmek için evden çıkan Derya Çolak, boşanma davaları süren eşi Vedat H. tarafından kurşun yağmuruna tutulmuştu. Saldırı sonucu Çolak, kanlar içinde kalarak ağır yaralanırken, eski eşi Vedat H. de başına ateş ederek intihara teşebbüs etti.

KURTARILMADI

Saldırı gününden bu yana yoğun bakımda tedavisi süren Derya Çolak, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Vedat H.'nin ise, tedavisi sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Esenyurt 3. Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (17)

christiano ronaldo:

bu olayların nedenlerinden biri de , sosyal medya ve kadınımızın iş sahalarına çok girmesidir, işsiz kalan erkek ve çalışan kadın sebepli denge bozulmakta bir de sosyal medya ve aldatmalar eklenince sonuç bu olmaktadır.

8
8
yanıtYanıtla
Adınızı Yazıncabbar can:

kadınlar artık erkeklere baş kaldırır olmuş kafa tutup kabadayı kendini kaybetmiş saçma sapan karektere bürünür oldular bunların tek sebebi tv dizilerine özentileri tv de yaşanan hayatların gerçek olduğunu sanıp öyle bir hayat arayışına girmeleri o karaekterleri canlandırmalarıdır

1
13
yanıtYanıtla
ZAMKİNOS:

Kadında yada ailesinde tahrik unsuru olabilir, boşanırken neler yapıyorlar neler söylüyorlar mahkemede malumunuz.

4
8
yanıtYanıtla
Demir:

Bu cinayetlerin artmasının tek sebebi 6284 kanunudur! Evinizde beslediğiniz köpeğiniz varsa sokağa atmanız suç yeni hayvan hakları kanununda ve cezalar arttırıldı. Fakat kocanızı 6 ay evden uzaklaştırabiliyorsunuz. çocuk varsa 6 ay çocuğa da yaklaşmak yasak! Kadının sadece kocam bana BAĞIRDI demesi bile uzaklaştırmaya yetiyor!! darb etmek tehtid etmek hakaret etmek aranmaksızın. Hal böyle olunca erkek cinnet geçiriyor. özellikle çocuğu olupta göremeyen babalar. 6284 kanunu biran önce değişmeli!!

7
5
yanıtYanıtla
vatandaş:

evlilikleri devletimiz bu hale getirdi evlen sonra boşan al tazminat al ömür boyu nafaka yan gel yat . bul bir dost kocan bişey yapamaz. keriz kocan hepsini öder . adam öyle ölmekdense böyle ölmek daha iyi demiştir yazzık acıdım. nerde bu devlet nerde bu millet

8
2
yanıtYanıtla
ismi yok:

Doğulu adam

2
6
yanıtYanıtla
son savasci:

bir sey olmaz sakal birakir kravatta taktimi serbest kalir

6
1
yanıtYanıtla
GÜL:

bu tip cinayet işleyen mallar karisi ölünce kendisinin de hapise girecegini göz önünde bulundurup en fazla zarar görenin arada sahipsiz kalanin rezil rusva olanin kendi evlatlari oldunu hic mi düşünmezler....mallll sürüsü

5
1
yanıtYanıtla
TUBA:

bireysel silahlanmaya bi çözüm gelirse iyi olacak. .

6
0
yanıtYanıtla
lanet:

ortam pislik uretiyor adaletsizlik,her sey var

5
0
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title