Haberler

ESENLER'DE VİRAJI ALAMAYAN KAMYON DEVRİLDİ

ESENLER'de sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği market ürünü taşıyan kamyon virajı alamayarak devrildi.

ESENLER'de sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği market ürünü taşıyan kamyon virajı alamayarak devrildi.  Kamyonun sürücüsü ve yanındaki bir kişi kazayı yara almadan atlattı.

Kaza saat 10.00 sıralarında TEM bağlantı yolu Esenler Kavşağı Mehmet Akif Ersoy Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre Yalçın Kaya yönetimindeki 34 KM 0634 plakalı market ürünü taşıyan kamyon, TEM bağlantı yolundan Esenler kavşağına girdiği sırada sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle, virajı alamayarak yola devrildi. Kamyon sürücüsü Yalçın Kaya ve yanında bulunan bir kişi kazayı yara almadan atlattı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen polis ekipleri caddeyi trafiğe kapattı. Kamyonun vinç yardımıyla yoldan kaldırılmasının ardından yol trafiğe açıldı.

Görgü tanığı Sefa Ceylan, "Koşup aracın içerisindeki arkadaşları dışarıya çıkarttık. Devrildikten sonra olay yerine biz geldik zaten. Yaralı yoktu. İkisinin de durumu iyiydi" dedi.

Görüntü Dökümü:

-------------------

-Yola devrilen kamyondan görüntü

-Polis ve itfaiye ekiplerinden görüntü

-Yolun trafiğe kapatılması

-Görgü tanığı röp

-Genel ve detaylar


- İstanbul
Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yalçın Kaya Esenler Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title