Haberler

Esed rejimi şu ana kadar 20 bin kez ateşkesi ihlal etti

Güncelleme:

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, MYK toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu. İdlib'de yaşanan son gelişmelere değinen Ömer Çelik, Esed rejiminin ateşkes ihlallerinin 20 bin civarına ulaştığını belirterek, "Rejim saldırganlık içinde. İdlib'de ateşkes yeniden tesis edilmeli" dedi.

Ak Parti Sözcüsü Ömer Çelik, partisinin genel merkezinde Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısının ardından açıklamalarda bulundu.

İdlib'de yaşanan son gelişmelere değinen Ömer Çelik, rejimin ateşkes ihlalinin 20 bine ulaştığını belirterek, "Rejim saldırganlık içinde. İdlib'de ateşkes yeniden tesis edilmeli" dedi.

"DEAŞ'I TÜRKİYE İLE SINIRDAŞ HALİNE GETİRMEYE ÇALIŞIYORLARDI"

Türkiye'nin terörle mücadele misyonuyla Suriye'de bulunduğunu belirten Çelik, "Bazı partilerin il kongrelerinde 'İdlib'de ne işimiz var gibi' yaklaşımlar ortaya konduğunu görüyoruz. Yakın zamana kadar DEAŞ Türkiye ile sınırdaş haline gelmeye çalışıyordu. Ülkemiz topraklarını tehdit eden birtakım saldırılar gerçekleşiyordu. Bugün 30 kilometre bu derinlik olmasaydı, burnumuzun dibinde fiili olarak bir terör devletçiği kurulmuş olacaktı. Şimdi İdlib'de ne işiniz var diyenler, terör devleti kurulmasına neden göz yumdunuz diyeceklerdi" ifadelerini kullandı.

LİBYA'DA ATEŞKES ÇABALARI

Libya'da meşru Ulusal Mutabakat Hükümeti ile gayri meşru silahlı güçlerin lideri Hafter arasında ateşkes sağlanması çabaları ile ilgili de konuşan Çelik, "Batı'nın Suriye'de yaptığı hatalar Libya'da tekrarlanıyor. Türkiye'nin çabaları dünyada kayda geçmiştir. Avrupa Birliği, Akdeniz'de yeni bir operasyon başlatacak. Bu bile yaklaşımdaki sağlıksızlığı gösteriyor" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Ömer Çelik AK Parti İdlib Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title