Haberler

Es Es Transferlere Devam Ediyor

İç ve Dış Transferde Bugüne Kadar 18 Futbolcuyla Sözleşme İmzalayan Eskişehirspor'un Transfer Taarruzunu Bu Hafta da Sürdüreceği Bildirildi.

İç ve dış transferde bugüne kadar 18 futbolcuyla sözleşme imzalayan Eskişehirspor’un transfer taarruzunu bu hafta da sürdüreceği bildirildi.

Dış transferde 7, iç transferde de 11 futbolcuyla anlaşma sağlayan Eskişehirspor'un 8 futbolcuyu daha renklerine bağlayacağı öğrenildi. Kulüp Başkanı Halil Ünal, Bolu Gerede’de 4 Temmuz 2008 tarihinde başlayacak olan kamp öncesi transfer çalışmalarını tamamlamak istediklerini söyledi.

Öncelikle Hırvat futbolcu Jurica Vucko’nun transfer işini tamamlayacaklarını kaydeden Başkan Halil Ünal, ardından da Tunuslu futbolcu Mikari’yi renklerine bağlayacaklarını açıkladı. Başkan Ünal, yabancı transferlerin yanı sıra Fenerbahçe’den Selçuk, Beşiktaş’tan Fahri, Kasımpaşa’dan Özgür, Mersin İdmanyurdu’ndan Abdullah, Kayserispor’dan Kamber ve Gençlerbirliği’nden Mehmet Çakır’la görüştüklerini, bu futbolcularla anlaşma sağlandığı takdirde 26 kişilik kadroyu oluşturacaklarını açıkladı.

Bu arada Eskişehirspor’un geçen yıl Göztepe’de forma giyen Brezilyalı futbolcu Sergio Custodio Olivera’yı transfer etmek istediği de belirtildi. Göztepe’nin Sergio’ya karşılık Eskişehirspor’dan futbolcu isteyebileceği, transfer için 2 kulubün yöneticilerinin görüyme yapacağı kaydedildi.

Öte yandan bir grup Eskişehirspor taraftarı, kombine bilet fiyatlarının yüksek olmasını protesto etti. Migros önünde toplanan taraftarlar, “Asgari ücret 435 YTL, kombine bilet 480 YTL“ yazılı pankart açarak kombin bilet fiyatlarının indirilmesini istediler.

Kırmızı siyahlı takım, 3 Temmuz 2008 tarihinde tesislerde toplanarak Bolu’ya hareket edecek. Kırmızı siyahlıların Bolu Gerede’de kampı 4 Temmuz'da başlayacak.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title