Haberler

Es-es'in Kupa Sınavı

Eskişehirspor, Fortis Türkiye Kupası'nda Ankaraspor ile Karşılaşacağı Maçtan Puanla Ayrılmayı Hedefliyor.

Eskişehirspor, Fortis Türkiye Kupası`nda Ankaraspor ile karşılaşacağı maçtan puanla ayrılmayı hedefliyor.

Ankaraspor ile oynayacakları kupa maçı nedeniyle Eskişehirsporlu futbolcular bayramda da çalışmalarını sürdürdü. Teknik Direktör Yavuz İncedal gözetiminde Ramazan bayramının birinci ve ikinci günü tesislerde antremana çıkan Es-Es`li futbolcular hedeflerinin Ankaraspor maçından galibiyetle ayrılmak olduğunu söyledi.

Fortis Türkiye Kupası B Grubu`nda rakiplerinin Vestel Manisaspor, Trabzonspor, Konyaspor ve Ankaraspor olduğunu belirten Eskişehirspor Teknik Direktörü Yavuz İncedal, ¨Kupada güçlü rakiplerimiz var. İddialı değiliz. Ancak kupada gidebileceğimiz yere kadar gitmek istiyoruz. Ankaraspor maçından da puanla ayrılmak için mücadele edeceğiz.¨ dedi. Futbolseverlere kupada zevkli maçlar izlettirmeyi hedeflediklerini ifade eden İncedal iyi bir futbol ortaya koymak için çaba sarf edeceklerini söyledi. İncedal, Ankaraspor maçı nedeniyle futbolcularının bayramın birinci ve ikinci gününde tatil yapmayarak çalışmalarını sürdürdüklerini kaydetti.

Eskişehirspor`da Ankaraspor maçında sakatlığı süren Turan`ın dışında sakat ve cezalı futbolcunun olmadığı bildirildi.

Eskişehir Atatürk Stadyumu`nda 25 Ekim Çarşamba Günü saat 15.00`da oynanacak olan Eskişehirspor-Ankaraspor maçında açık tribün biletlerinin 10 YTL, kapalı tribünün de 20 YTL`den satışa sunulduğu belirtildi.

Eskişehirspor`un Fortis Türkiye Kupası`nda oynayacağı muhtemel ilk 11`i şöyle:

Gürkan- Kazım, Zafer, Ulaş, Vedat, (Mehmet Türkmehmet), Serkan Reçber, Mehmet Akif, Ramazan, Mahmut, Mehmet Al, İshak (Çetin)

Eyüp KELEBEK / ESKİŞEHİR DHA

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title