Haberler

Es-Es Bir Maçta 2 Golden Fazlasını Göremiyor

Güncelleme:

Eskişehirspor, Spor Toto Süper Ligde oynadığı son 30 müsabakanın her birinde rakip ağları 2'den fazla havalandıramadı.

DENİZ AÇIK - Eskişehirspor, Spor Toto Süper Lig'de oynadığı son 30 müsabakanın her birinde rakip ağları 2'den fazla havalandıramadı.

Ligde, 2013-2014 sezonuna Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam ile başlayan siyah-kırmızılılar, ilk maçında sahasında Bursaspor'u 2-0 yendi. "Kırmızı Şimşekler" bunun ardından 7 karşılaşmasından her birinde rakip ağları en fazla 2 kez sarsabildi.

Sezonun 9. haftasında Çaykur Rizespor'u 4-1 yenen "Es-Es"ler, bu maçın ardından gol sıkıntısı yaşamaya başladı. Geçen sezonun genelinde "gol atma" sıkıntısı çeken siyah-kırmızılı ekip, son 25 haftada hiçbir müsabakasında 2'den fazla gol kaydedemedi.

2014-2015 sezonu

Eskişehirspor, 2014-2015 sezonuna, forvet oyuncuları Necati Ateş ve Henri Bienvenu ile yollarını ayırarak başladı. Funes Mori, Mirkan Aydın, Ömer Şişmanoğlu ve Andaç Güleryüz gibi forvet oyuncularını transfer eden "Es-Es", gol sıkıntısını çözmeye çalıştı.

"Kırmızı Şimşekler", bu sezona, 2-1 kazandığı Torku Konyaspor maçıyla moralli başladı. Sezonun 2. haftasındaki Galatasaray, 3. haftasındaki Gençlerbirliği maçlarında rakip fileleri sarsamayan siyah-kırmızılılar, Beşiktaş maçında attığı bir golle karşılaşmayı berabere bitirdi. Eskişehirspor, geçen hafta da sahasında Çaykur Rizespor'a 2-1 mağlup oldu.

-"Gol yollarında sıkıntı yaşıyoruz"

Eskişehirspor Basın Sözcüsü Bekir Sıtkı Saraç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, lig maçlarında üstün oynayan tarafın kendileri olduğunu söyledi.

İyi oyunu skora yansıtamadıklarını vurgulayan Saraç, şöyle konuştu:

"Gol yollarında sıkıntı yaşıyoruz. Üstün oyunumuzu gole dönüştüremiyoruz. Bu sıkıntıyı çözmek için çalışmalar yapacağız. Teknik heyetimiz de yönetimimiz de bu sıkıntıya çare bulmaya çalışıyor. Gelecekte, Eskişehirspor gol yollarında daha etkili olacaktır. Takımımızdan umutluyuz. Golleri atıp ligde üst sıraları zorlayacağız." - Eskişehir

Kaynak: AA / Spor

Ertuğrul Sağlam Eskişehirspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title